News detailed

Haku FIFPro Online Academy -koulutukseen

FIFPro Online Academy -koulutus on tarkoitettu ammattilaispelaajille, jotka haluavat yhdistää pelaamisen ja opiskelun.

FIFPron Online Academyn koulutusohjelma on kehitetty ja suunniteltu erityisesti ammattilaispelaajia varten, jotka haluavat opiskella samaan aikaan pelaamisen ohella. Ohjelman ovat kehittäneet yhdessä FIFPro sekä University College of Northern Danmark (UCN). FIFPro Online Academyssa käynnistyy joka vuosi uusi urheilujohtamisen koulutusohjelma.

Seuraavan koulutusohjelman hakuaika päättyy 1.3.2017.

FIFPron järjestämä koulutus suoritetaan verkko-opintoina tanskalaiseen yliopistoon. Opiskelu ei siis vaadi läsnäoloa yliopistossa. FIFPro Online Academysta valmistuvat saavat itselleen Bachelor of sport management -tutkinnon.

- Opiskelu on vaativaa, mutta suomalaiset ja Suomessa pelaavat pelaajat ovat menestyneet hyvin näissä opinnoissa, JPY:n toiminnanjohtaja Markus Juhola kertoo.

Suomalaispelaajille on hyviä kokemuksia FIFPro Online Academystä.

- Olen itse aina tottunut siihen, että opiskelussa ollaan paikalla. Olen aina mielellään oppinut kuuntelemalla. Eli sen suhteen tämä etäopiskelu oli uutta ja se vaati aika paljon itseltä, Antti Koskinen kertoo.

- Opiskelu kesti 3,5 vuotta. Alkuviikosta sai aina sähköpostiin edellisviikolla kuvatut luennot. Niitä sitten pystyi käymään läpi omaan tahtiin, mutta tietyt projektit piti palauttaa aina aikataulujen mukaan, Janne Henriksson puolestaan kertoo.

Hakuaika seuraavaan koulutusohjelmaan päättyy siis 1.3.2017.

JPY:n jäsen, jos olet kiinnostunut kyseisestä koulutuksesta, ota yhteys JPY:n toiminnanjohtaja Markus Juholaan: markus@jpy.fi