News detailed

JPY ja Helsinki Cup yhteistyöhön

Helsinki Cup ja Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ovat aloittaneet yhteistyön

Helsinki Cup ja Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Pelaajayhdistyksen jäsenet, paikalliset futisesikuvat, toimivat Helsinki Cupin lähettiläinä tehtävänään levittää tietoa turnauksesta. Helsinki Cup -lähettiläät vierailevat seuroissa vuodenvaihteen molemmin puolin tapaamassa joukkueita ja valmentajia.

- Omat Helsinki Cup -kokemukseni ovat junnufutisvuosieni parhaita muistoja, joten on mahtavaa päästä yhteistyöhön turnauksen kanssa. Haluamme, että mahdollisimman moni tämän päivän junnufutari pääsisi nauttimaan samanlaisista turnauselämyksistä kuin me silloin aikanaan. Helsinki Cup -muistot ovat olleet nuoruuden avainkokemuksia monille nykypäivän huippupelaajillemme, Pelaajayhdistyksen yhteyspäällikkö Panu Autio kertoo.

Helsinki Cup -lähettiläiden kampanja on samalla osa Jalkapallon Pelaajayhdistyksen Job4Player -projektia, jonka tavoitteena on tarjota erilaisia peliuran oheen soveltuvia töitä pelaajille.

- Tämän kampanjan yhteydessä pääsemme kokeilemaan jalkapalloilijoiden työnvälitykseen liittyviä käytäntöjä, joita kehitetään aktiivisesti tulevaisuutta silmällä pitäen, Autio jatkaa.

Perinteikäs ja kansainvälinen juniorijalkapalloturnaus, Helsinki Cup, järjestetään ensi kesänä jo 42:nnen kerran. Helsinki Cupista on kasvanut vuosien saatossa Euroopan kolmanneksi suurin juniorijalkapalloturnaus yli 20 000 vuosittaisella osallistujallaan - vuoden 2016 turnauksessa osallistujia oli yhteensä 15:stä eri maasta. Ensi kesän turnauspäivämäärät ovat 10.-15.7.