News detailed

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ja PULS Nutritionin yhteistyö jatkuu

Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ja PULS Nutrition ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2017.

PULS-patukat ovat edellisvuoden tapaan mukana JPY:n pukukoppikierroksella, kun Pelaajayhdistyksen edustajat vierailevat kaikissa Veikkausliigan, Ykkösen, Kakkosen, Naisten Liigan ja Naisten Ykkösen joukkueissa. JPY:n jäsenillä on myös mahdollisuus saada maksutonta ravintoneuvontaa PULS:n ravintovalmentajalta Sara Lehterältä. 

- Yhteistyö antaa meille loistavan mahdollisuuden esitellä tuotteitamme suomalaisille huippujalkapalloilijoille ja paikallisille esikuville. Teemme myös yhteistyötä viestinnän saralla, sillä ydinviesteissämme on paljon samaa. Viime kesänä tuotimme yhteistyössä Treenimatka-videosarjan, jossa Panu Autio jututti pelaajia autossaan. Nähtäväksi jää millaista jatkoa saamme tälle, PULS:n toimitusjohtaja Tuomas Uusi-Hakala hehkuttaa arvoituksellisesti. 

- JPY:lle tämä on luonnollinen yhteistyö. Hyvä ja säännöllinen ravinto on osa parempaa pelaajan arkea ja siksi PULS on meille erinomainen kumppani. PULS:n tuotteet ovat laadukkaita ja ravintovalmennus on loistava lisäpalvelu jäsenillemme. Maukkaiden patukoiden ansiosta pelaajat ovat vastaanottaneet meidät viime vuosina pukukoppeihin entistäkin innokkaammin. JPY:n puheenjohtaja Pekka Sihvola heittää tyytyväisenä pilke silmäkulmassa.

Lue lisää PULS Nutritionin tuotteista ja tarinasta: http://www.pulsnutrition.com 

Tutustu JPY:n ja PULS:n tuottamaan Treenimatka-sarjaan täältä.