News detailedJPY haastaa Suomifutiksen toimijat mukaan #MorethanFootball -teemaviikolle

Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) haluaa haastaa suomalaisen jalkapalloperheen toimijat mukaan #MorethanFootball teemaviikolle 30.3–9.4.2017.

European Football for Development Network (EFDN) -järjestön organisoiman kampanjaviikon tavoitteena on tuoda esille jalkapallotoimijoiden tekemää yhteiskuntavastuullista työtä. 

Jalkapallo on kuningaslaji, jolla on mahdollisuus tehdä monenlaista hyvää paikallisella ja kansainvälisellä tasolla. Ottamalla vastuullisen roolin yhteiskunnallisena toimijana – olemalla hieman enemmän kuin jalkapalloa – lajimme voi lisätä arvostustaan suuren yleisön silmissä ja asemaansa yhteiskunnassa entisestään. 

JPY:n tavoitteena on olla suomalaisen jalkapalloperheen edelläkävijä vastuullisuusasioissa. Pyrimme tukemaan pelaajien uraa paitsi pelikentillä, myös niiden ulkopuolella, tarjoamalla jalkapalloilijoille sopivia opinto- ja työmahdollisuuksia. Koordinoimme #PunainenKorttiRasismille -projektia Suomessa ja teemme sen tiimoilta tiivistä kansainvälistä yhteistyötä. #JalkapalloKuuluuKaikille -ohjelman tiimoilta järjestämme vastaanottokeskusten SM-lopputurnausta ja olemme organisoineet pelikenkäkeräyksiä sekä lahjoittaneet pelivarusteita niitä tarvitseville Suomeen ja ulkomaille. Teemme korruption vastaista työtä ottelumanipulaatioita vastaan Red Button -applikaation avulla. Lisäksi teemme yhteistyötä monien eri kansalaisjärjestöjen kanssa ja tuemme useita hyvää tekeviä kampanjoita. 

Mitä sinä tai sinun yhteisösi tekee, mikä on hieman enemmän kuin jalkapalloa? Osallistu teemaviikolle kertomalla sosiaalisessa mediassa seurasi tai yhteisösi vastuullisuudesta ja hyvästä työstä käyttämällä hashtagia #Morethanfootball.