News detailedThe Ekkono Individual Report

The Ekkono Individual Report analysoi pelaajan kykyjä kaikilla pelin osa-alueilla. Raportti antaa vinkkejä mitä pelaajan tulisi välttää, lisätä tai kehittää omassa pelissään.

JPY haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia kehittää itseään ja edistää omaa peliuraansa. JPY on kerännyt verkoston eri alojen huippuosaajia, jotka tarjoavat valmennuksiaan peliä tukeville erinäisille osa-alueille. 

Huippupelaajat ympäri maailmaa ovat hyötyneet Ekkonon henkilökohtaisista raporteista, jotka antavat pelaajille työkaluja ymmärtää paremmin voittavia ratkaisuja pelin aikana. Henkilökohtainen analyysi auttaa pelaajaa ymmärtämään peliä ja omaa henkilökohtaista identiteettiä pelaajana.

Pelaaja saa henkilökohtaisen Ekkono-valmentajan valmisteleman palautteen (online tai kasvotusten) sekä powerpoint-esityksen. Raportti perustuu kahteen tai kolmeen ottelunauhoitteeseen ja palaute annetaan yhden session aikana.

Suomalaispelaajista AIK:ssa pelaava Sauli Väisänen on käyttänyt viime aikoina The Ekkono Individual Reportia.

- Fran Rubio on todella futisfiksu. Hän ymmärtää peliä ja pieniä nyansseja tosi hyvin. Oli myös hyvä keskustella hänen kanssaan, jos oli jotain kysyttävää tai eriäviä mielipiteitä. Sain ehdottomasti mietittävää omaan pelaamiseeni sekä omaan imagooni pelaajana, Väisänen kertoo.

The Ekkono Individual Report analysoi pelaajan kykyjä kaikilla pelin osa-alueilla. Raportti antaa vinkkejä mitä pelaajan tulisi välttää, lisätä tai kehittää omassa pelissään.

- Toki huomaa, että Fran Rubio on Kataloniasta ja paikallinen pelikulttuuri eroaa joissain asioissa selvästi siitä, mitä suomalaiset ajattelevat. Ja eroja oli myös minun joukkueeni valmentajan näkemyksiin. Näistä kuitenkin pystyttiin keskustelemaan ja Rubio hyväksyi hyvin sen, että AIK-valmentaja haluaa minun toimivan eri tavalla.

Joukkueen arjessa ei ole aina mahdollista syventyä kaikkiin yksittäisen pelaajan kannalta merkittäviin yksityiskohtiin ja valmentajilla on harvoin mahdollisuutta antaa pelaajan näkökulmasta riittävästi henkilökohtaista palautetta ja ohjausta. Pelaaja, joka haluaa kehittyä, voi kuitenkin ottaa vastuuta omasta urastaan ja investoida henkilökohtaiseen kehittymiseen.

- Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen juttu nuorelle futaajalle, joka haluaa kehittää itseään ja saada henkilökohtaista valmennusta. Me jatkamme Rubion kanssa vielä muutaman kuukauden päästä tästä, Väisänen kertoo.

- Skype ja aikataulutus toimivat myös todella hyvin koko ajan. Homma toimi kokonaisuudessaan hyvin, Väisänen lisää.

Kiinnostuitko? 
Ota yhteyttä: 
panu.autio@jpy.fi / 0407022710