News detailed

Huippupelaajien UEFA B –kurssin haku avoinna

Nykyisille ja entisille huippupelaajille suunnattu UEFA B –valmentajakoulutus alkaa tänä vuonna lokakuussa.

Koulutus alkaa lokakuussa Eerikkilässä järjestettävällä lähijaksolla. Kaikkiaan kurssi käsittää kolme lähijaksoa, yhden seurajakson sekä niitä yhdistävät etäjaksot. Haku on nyt avoinna ja hakuaika päättyy 10. syyskuuta.
 
UEFA B koulutusrakenne ja sisältö on rakennettu kolmen lähijakson, yhden seurajakson ja niitä yhdistävien etäjaksojen kokonaisuudeksi. Sisällössä on huomioitu yksilöllisen valmennusfilosofian ja kokonaisvaltaisen valmennuksen lisäksi fyysisen harjoittelun integrointi ja henkisen valmennuksen näkökulma.

Tämä lokakuussa alkava koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti entisille ja nykyisille huippupelaajille. Huippupelaajan määritelmä: 3 vuotta ja minimissään 30 ottelua Veikkausliigassa, Naisten liigassa tai miesten Ykkösessä.

Uuden UEFA B-koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään UEFA B-lisenssi seuraavaksi kolmeksi kalenterivuodeksi.
HUOM!

UEFA B- ja A- ja PRO koulutuksiin on määritelty osaamistavoitteet, jotka valmentajan tulee hallita koulutuksen päätteeksi. Mikäli tavoitteet eivät täyty, valmentajalle ei voida myöntää koulutustasoa vastaavaa UEFA valmentajalisenssiä.  Koulutuksessa vaadittava osaamistaso ja näytöt on suoritettava hyväksytysti koulutusta seuraavan kalenterivuoden loppuun mennessä. Valmentajalla on halutessaan mahdollisuus saada omalla kustannuksellaan tutori, jonka avulla voidaan paneutua tarvittaviin kehittämisalueisiin.

Lähijaksojen ajankohdat:
1. jakso: 20.-22.10.2017, Eerikkilä
2. jakso: 22.-26.11.2017, Eerikkilä
3. jakso: seurajakso talven 2017-18 aikana
4. jakso: 2.-4.2.2018 , Eerikkilä