News detailedPelaajasta valmentajaksi

Moni huippupelaaja suorittaa jo peliuransa tai heti sen jälkeen valmentajatutkinnon ja jatkaa työskentelyä jalkapallon parissa.

Huippupelaajien UEFA B

Suomen Palloliitto järjestää Huippupelaajien UEFA B –kurssin vuosittain Eerikkilässä. Se on suunnattu nykyisille ja entisille huippupelaajille. Huippupelaajaksi lasketaan vähintään kolme kautta ja 30 ottelua Veikkausliigassa, Naisten Liigassa tai Miesten Ykkösessä pelannut pelaaja.

UEFA B -koulutusrakenne ja sisältö on rakennettu kolmen lähijakson, yhden seurajakson ja niitä yhdistävien etäjaksojen kokonaisuudeksi. Sisällössä on huomioitu yksilöllisen valmennusfilosofian ja kokonaisvaltaisen valmennuksen lisäksi fyysisen harjoittelun integrointi ja henkisen valmennuksen näkökulma.

Uuden UEFA B-koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään UEFA B-lisenssi seuraavaksi kolmeksi kalenterivuodeksi.

Seuraava Huippupelaajien UEFA B-kurssi alkaa marraskuussa. Haku kurssille päättyy 10. päivä syyskuuta.

Lähijaksojen ajankohdat:
1. jakso: 10.-12.11.2017, Eerikkilä
2. jakso: 24.-26.11.2017, Eerikkilä
3. jakso: seurajakso talven 2017-18 aikana
4. jakso: 2.-4.2.2018 , Eerikkilä  

Koulutuksen hinta: 1900 euroa

Lisätiedot tästä -->

Urheilijasta valmentajaksi

Suomen Valmentajat järjestää Urheilijasta valmentajaksi -koulutusta tulevana talvena ja haku koulutukseen on nyt avoinna. 

Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -koulutus on syntynyt tarpeeseen kouluttaa uransa huipputasolla lopettaneita urheilijoita valmentajiksi – tai ainakin luoda koulutuksen avulla valmentamisen perusta. 

Koulutusaika räätälöidään yhdessä lajiliittojen kanssa kullekin koulutettavalle yksilölliseksi. Tavoitteena on, että koulutuksen käytyään urheilija muun muassa on löytänyt oman uransa kautta hyödyllistä näkökulmaa valmennukseen, osaa oppimisen ja opettamisen perustaidot, ymmärtää valmennuksen ohjelmoinnin perusteet ja tietää ihmisen fysiologian toimintamekanismin sekä biomekaniikan periaatteet.

Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja käytännön valmennusharjoittelua. Koulutettavat saavat puoli vuotta kestävän prosessin kautta tehokkaan paketin valmentajaksi siirtymistä varten.
 
Koulutuksen lähijaksot:
1. lähijakso 6.-8.10. 2017
2. lähijakso 8.-10.12.2017
3. lähijakso 9.-11.2.2018
4. lähijakso 7.- 8.4.2018

Lisätiedot tästä -->