Turun Aikuiskoulutuskeskus

Turun Aikuiskoulutuskeskus on ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, työvoimakoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta. Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain lähes 7 000 henkilöä 20 eri koulutusalan tarjoamissa koulutuksissa ja meillä on järjestämissopimukset yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.

Päätoimista henkilöstöä on n. 150. Käytännön opetustyöhön osallistuu lisäksi yli 200 sivutoimista kouluttajaa ja asiantuntijaa. Liikevaihtomme on vuosittain noin 12 miljoonaa euroa.

Sertifioitu organisaatio

Vuonna 2004 meillee myönnettiin ISO 9001:2000 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti on todiste pitkäaikaisesta laadunkehittämistyöstämme ja se viestittää asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneil-lemme panostuksestamme toimintamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Asiakaspalaute on meille keskeinen toiminnan kehittämisen väline. Järjestelmään on liitetty ympäristö-, työterveys- ja turvallisuus- sekä tietoturvallisuuteen liittyvät tavoitteet.

Tervetuloa opiskelemaan

Meillä voit opiskella joustavasti, käytännönläheisesti ja tehokkaasti, oma elämäntilanteestasi huomioiden. Tarkemmin tutustut koulutuksiimme ja niiden sisältöihin sekä opiskelumenetelmiin näillä sivuilla. Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostilla ja yhteystietoihimme pääset tästä.

Tee hyvä päätös ja panosta omaan osaamiseesi jo tänään. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa opiskelua!