Vierumäen urheiluopisto

Vierumäellä opitaan joka päivä

Vierumäki on Suomen johtava liikunta-, koulutus- ja vapaa-ajankeskus. Alueella käy vuosittain yli 400 000 asiakasta. Ympäri vuoden tänne kokoontuvat sulassa sovussa nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet, yhteisöt, yritykset, urheilujohtajat sekä eri tutkintoja suorittavat urheilualan opiskelijat. Vierumäki on  lunastanut paikkansa kaikissa näissä yhteisöissä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Kaikkea yksilön ja yhteisön hyvinvointiin

Tarjoamme alueellamme monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Alueellamme asioivia palvelee joukko erikoisosaajia. Vierumäen omaan joukkueeseen kuuluu eri alojen luennoitsijoita, liikunnanohjaajia, kokousemäntiä, elämyskokkeja, leipureita, puutarhureita, siistijöitä ja liikunta-alueiden huoltohenkilökuntaa. Monipuolista tarjontaamme täydentävät hyvinvointi- ja elämyspalveluja tarjoavat yhteistyökumppanimme.

Vierumäen luonto harju- ja kangasmaisemineen tarjoaa monipuoliset puitteet liikkumiseen ja elämyksiin. Luonnon läheisyys ja ympäristön hyvinvointi ovat toimintamme keskeisiä laatutekijöitä. Niinpä panostamme ympäristön hyvinvointiin toimintamme jokaisella tasolla.

Ylivoimatekijämme

Alueemme yhtenä ylpeytenä esittelemme Liikunta- ja Terveysklinikan tarjoamia kunnontestaukseen erikoistuneita palveluja. Liikunta- ja Terveysklinikan testeissä vierailee vuosittain maamme huippu-urheilijoiden lisäksi satojen yritysten henkilöstöä. Alueellammetoimii myös Mediapaja TV-, ja radiostudioineen sekäJääkiekon kehityskeskus. Vierumäen palvelutarjontaa vahvistaa osaltaan golfkenttämme ja modernit Golf Resort -lomahuoneistot.