Jumbo image

K-Caara membership benefit

Jalkapallon Pelaajayhdistys tarjoaa jäsenilleen K-Caaran yksityisleasingedun. Etu on voimassa 31.12.2020 asti K-Caaran toimipisteissä.

Yksityisleasing on huoleton ja riskitön tapa hankkia auto

Yksityisleasing on yksinkertainen tapa hankkia uusi Volkswagen. Et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat autoilustasi vain kiinteän kuukaushinnan koko sopimuskauden ajan, eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta.

Yksityisleasingtasot

Yksityisleasingtasoja on kolme ja valittavissa haluamiesi palvelujen ja kuukausimaksun mukaan. Kuukausihinta sisältää polttoaineita, pesuja, vakuutusta ja vuosittaista ajoneuvoveroa lukuun ottamatta kaiken tarvitsemasi. Lisäpalveluna voit hankkia myös kätevästi liikenne- ja kaskovakuutuksen. Valittavissa on S-, M- ja L-tasot.

Hintaesimerkit (M-taso)

Hintaesimerkit ovat laskettu Volkswagen 70-v Suomessa kampanjamalleista. Kampanjahinnat ovat voimassa 7.9.–31.12.2020 tehtyihin tilauksiin. Kampanjamallisto koskee seuraavia Volkswagen-malleja: Polo, T-Cross, T-Roc, Touran, Tiguan ja Passat. Esimerkkihinnat perustuvat 27.8.2020 hinnastoihin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Esimerkkimallit

Volkswagen Polo

Volkswagen T-cross

Volkswagen T-Roc

Volkswagen Passat

 

Etsi lähin K-Caara toimipisteesi ja hanki uusi Volkswagen JPY:n jäsenedulla »