Join The Players Union! Register from here.
17.1.2020

Tappio Hakalle - leiritys jatkuu Ruotsissa

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen sopimuksettomien pelaajien joukkue pelasi torstaina Eerikkilässä ottelun Hakaa vastaan.

Haka-ottelu oli JPY:n joukkueelle jo talven kolmas. Edellispeleissä vastassa olivat olleet TPS (2-1) ja Ilves (0-4).

Torstain pelin voitti Haka maalein 2-1.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin yksi osuma, kun Antto Hilska puski Anton Popovitchin vapaapotkun maaliin 11. peliminuutilla. Samaisessa tilanteessa JPY:n maalivahti Aati Riihimäki joutui valitettavasti jättämään kentän törmättyään tolppaan.

Toisella jaksolla JPY tasoitti pelin 49. minuutilla Joni Mäkelän toimesta. Lopulta Haka teki vielä voittomaaliin, kun Leevi Antinaho viimeisteli loppulukemiksi 1-2 ottelun 83. minuutilla. Katso pelin kokoonpano tästä.

JPY:n sopimuksettomien pelaajien leiritys jatkuu heti Haka-pelin jälkeen, kun pelaajaryhmä matkustaa Ruotsiin. Sunnuntaina JPY kohtaa siellä ottelussa AIK Oskarshamnin. Kokoonpano julkistetaan viikonlopun aikana.