Jumbo image

FIFPro Online Academy - kandidaatin tutkinto

Haaveiletko johtotehtävistä urheilun parissa peliuran jälkeen? Onko sinulla näkemystä, miten suomalaista jalkapalloa ja urheilua tulisi tulevaisuudessa johtaa ja kehittää? FIFPro online Academy on jalkapalloilijoille räätälöity urheilujohtamisen kandidaatin tutkinto-ohjelma. Opinnot suoritetaan kokonaisuudessaan etänä, joten tutkinnon voi suorittaa peliuran ehdoilla mistä päin maailmaa tahansa. 

Vuodesta 2011 toimineessa ohjelmassa on ollut mukana monia suomalaisia huippupelaajia. Muun muassa seuraavat pelaajat ovat valmistuneet ohjelmasta. 

Mikael Forssell
Juho Mäkelä
Otto Fredriksson
Antti Koskinen
Timo Tahvanainen
Janne Henriksson
...

 

Haku ohjelmaan järjestetään kerran vuodessa keväisin maaliskuussa. 

Tutustu FIFPro Online Academyyn tarkemmin ohjelman sivuilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marku Juhola
+358 50 596 0727
markus@jpy.fi

 

Mahdollisuus opiskella jalkapallon ohella omalla ajalla auttoi ymmärtämään jalkapalloa bisneksenä. Koulutus innosti valmistelemaan jalkapallouran jälkeisiä vuosia ja mahdollisesti olemaan mukana muuttamassa jopa suomalaisen jalkapallon struktuureja. Opiskeluaika oli antoisaa, koska minulle annettiin vastuu ja vapaus saada opintoja suoritettua. Olen onnellinen ja ylpeä saamastani Bachelor of Sport Management -tutkinnosta ja uskon sen mahdollistavan innostavan työpaikan tulevaisuudessa.

Mikael Forssell