Jumbo image

Itsensä kehittäminen

Monet maailman huippujalkapalloilijoista panostavat omaan uraansa palkkaamalla eri osa-alueille erikoistuneita henkilökohtaisia valmentajia. Esimerkiksi Cristiano Ronaldon kerrotaan investoineen miljoonia euroja omiin valmentaajinsa ja asiantuntijoihin, jotka ovat auttaneet häntä kehittymään paremmaksi pelaajaksi.

Joukkueen arjessa ei ole aina mahdollista syventyä kaikkiin yksittäisen pelaajan kannalta merkittäviin yksityiskohtiin ja valmentajilla on harvoin mahdollisuutta antaa pelaajan näkökulmasta riittävästi henkilökohtaista palautetta ja ohjausta. Pelaaja, joka haluaa kehittyä, voi kuitenkin ottaa vastuuta omasta urastaan ja investoida henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

JPY haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia kehittää itseään ja edistää omaa peliuraansa. Olemme keränneet verkoston eri alojen huippuosaajia, jotka tarjoavat valmennuksiaan peliä tukeville erinäisille osa-alueille. Näiden ammattilaisten kanssa on neuvoteltu huipputarjoukset, jotka ovat voimassa vain Pelaajayhdistyksen jäsenille. 

Tarjoamme muun muassa fyyisistä sekä henkistä valmennusta. Jäsenillä on myös mahdollisuus tilata Ekkono Methodin henkilökohtainen videovalmennusohjelma.

Off seasonin fysiikkaharjoittelu -verkkovalmennus
(Kuntokompassi)

Psyykkinen valmennus
(Antti Peltonen)

Videovalmennus
(Ekkono Method)

 

Pelaajalla itsellään on tietenkin isoin vastuu omasta urastaan. JPY:n tavoite on kuitenkin tarjota sopivia työkaluja tueksi ja tunnustuksesksi peliuran eri vaiheille. 

Antti Okkonen, JPY:n hallituksen jäsen