Jumbo image

Potkutekniikka

Yksittäisen pelaajan potkutekniikka on usein se ratkaiseva tekijä, mikä tekee tiukoissa paikoissa eron. JPY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus satsata omaan potkuunsa alan parhaan osaajan opastuksella. 

OrsaSportin potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari tarjoaa potkutekniikkavalmennusta motivoituneille pelaajille ja pienryhmille. OrsaSport on ollut tuomassa potkutekniikkavalmennusta Suomeen ja kehittänyt omaa konseptiaan alan parhaiden kansainvälisten gurujen opastuksella vuodesta 2010 lähtien. Pelaajayhdistyksen jäsenillä on nyt mahdollisuus ostaa henkilökohtaista potkutekniikkavalmennusta 20% alennuksella normaalihinnoista. 

Hinnasto:

  • Yksityisvalmennus - JPY:n jäsenille 44e/h (ovh 55e/h)
  • Pienryhmävalmennus (2-4 pelaajaa) - JPY:n jäsenille 64e/h (ovh 80e/h)

OrsaSport Oy:n laskuttaman valmennuksen hintaan lisätään alv sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut. Jokainen valmennustapahtuma suunnitellaan yhdessä etukäteen tilaajan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Eeva-Maria Saari
+358 50 411 3967 
eeva@orsasport.com

Potkutekniikkavalmennuksen ansiosta potkuni on nykyisin hieman rennompi, tarkempi ja kovempi. Potkuvalikoimani on myös tullut monipuolisemmaksi. Uskon, että se auttaa minua ratkomaan tiukkoja pelejä joukkueeni eduksi.

Robin Lod