Jumbo image

Videovalmennus

Videovalmennus on tullut jalkapalloon jäädäkseen. Peliä katsomalla voi oppia jalkapallosta ja omasta pelaamisestaan todella paljon. Toisinaan ulkopuolisen asiantuntijan huomiot voivat tuoda kehittymisen kannalta tärkeitä palasia. Monissa joukkueissa videovalmennus on jo toki käytössä. Joukkuepalavereissa yksittäisen pelaajan saama palaute on kuitenkin lähes aina liian vähäistä. Aikaa joukkueen kanssa toimiessa ei yksinkertaisesti ole riittävästi.

Pelaajayhdistys on räätälöinyt yhdessä Sami Hyypia Akatemian kanssa JPY:n jäsenille konseptin, jonka avulla pelaajat voivat saada henkilökohtaista videovalmennusta The Ekkono Methodin espanjalaisilta maailman huippuanalyytikoilta. Monet huippupelaajat ympäri maailmaa ovat jo hyötyneet Ekkonon henkilökohtaisista raporteista, jotka antavat pelaajille työkaluja ymmärtää paremmin voittavia ratkaisuja pelin aikana. Henkilökohtainen analyysi auttaa pelaajaa ymmärtämään peliä ja myös omaa identiteettiä pelaajana. 

JPY:n jäsenille räätälöidyt videovalmennuspaketit:

The Ekkono Match Report on analyysi yksittäisen pelaajan pelistä. Analyysin avulla pelaaja oppii ymmärtämään omia heikkouksia ja vahvuuksiaan peliesityksen perusteella. Raportti perustuu kahden ottelunauhoitteen pohjalta tehtyyn analyysiin, joka annetaan suullisesti pelaajalle (online tai kasvotusten). Tätä palvelua tarjotaan erikoishintaan ainoastaan Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäsenille. Hinta: 190€

The Ekkono Individual Report analysoi pelaajan kykyjä kaikilla pelin osa-alueilla. Raportti antaa vinkkejä mitä pelaajan tulisi välttää, lisätä tai kehittää omassa pelissään. Huippupelaajat ympäri maailmaa ovat hyötyneet Ekkonon henkilökohtaisista raporteista, jotka antavat pelaajille työkaluja ymmärtää paremmin voittavia ratkaisuja pelin aikana. Henkilökohtainen analyysi auttaa pelaajaa ymmärtämään peliä ja omaa henkilökohtaista identiteettiään pelaajana. Pelaaja saa henkilökohtaisen Ekkono-valmentajan valmisteleman palautteen (online tai kasvotusten) sekä powerpoint -esityksen. Raportti perustuu kahteen tai kolmeen ottelunauhoitteeseen ja palaute annetaan yhden session aikana. Hinta: 790€ 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Panu Autio 
+358 40 702 2710
panu.autio@jpy.fi

 

Ekkonon videovalmentajat ymmärtävät peliä ja sen pieniä nyansseja tosi hyvin. Sain ehdottomasti mietittävää omaan pelaamiseeni sekä imagooni pelaajana.

Sauli Väisänen