Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
28.2.2023

JPY ja Unisport jatkavat yhteistyötään

Jalkapallon Pelaajayhdistys ja Unisport jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023. 
 
JPY:n jäsenet voivat lunastaa itselleen jäsenetuna jopa 100 euron arvoisen lahjakortin jalkapallovarusteiden hankintaan Unisportstoresta. Jalkapallokengät ovat pelaaja tärkein työkalu, joten yhteistyö tukee loistavasti pelaajien arkea. 
 
Uutena yhteistyömallina JPY:n aktiiviset jäsenet voivat toimia Unisportin pelaajalähettiläinä sosiaalisessa mediassa. 
 
Unisportin jäsenetu on ollut pelaajien keskuudessa hyvin suosittu edellisvuosina. 
 
- On mahtavaa, että pääsemme tarjoamaan meidän jäsenillemme entistä parempia etuuksia tiivistyneen yhteistyön kautta. Pelaajalähettiläs-kokonaisuus tukee sekä meidän tämän vuoden yhtä pääteemaa (urheilijan henkilöbrändi) että Unisportin toimintaa, JPY:n Emma Immonen kertoo. 
 
- Parhaat asiantuntijat muun muassa pelikenkien tai maalivahdin hanskojen valintaan löytyy nimenomaan meidän jäsenistöstämme. Juuri siksi on hienoa, että pystymme toinen toisiamme tukemalla ja uusia ideoita toteuttamalla viemään yhteistyön uudelle tasolle, Immonen lisää. 
 
Unisportin lahjakortin saa käyttöön heti kun olet aktivoinut JPY:n jäsenyyden kaudelle 2023. 
 
- Pelaajilta ja pukuhuoneista on tullut vahvaa viestiä, että Unisport on arvostettu asiantuntija omassa roolissaan. Yhteistyö heidän kanssaan tukee vahvasti pelaajan arkea, joten tämä on varmasti hyödyllinen yhteistyö pelaajille, JPY:n Aku Tervaniemi korostaa.

Unisportin Mikkel Sass (Head of Team Sales) korostaa myös yhteistyön merkitystä pelaajien ja koko lajin kannalta. 
 
- Olemme erittäin iloisia voidessamme jatkaa kumppanuutta JPY:n kanssa. Entistä parempi yhteistyö kaikkien Suomen parhaiden pelaajien kanssa avaa valtavasti potentiaalia suuremmille strategisille kumppanuuksille. Suomalainen jalkapallo kehittyy kovaa vauhtia. Vuonna 2019 Suomi selvitti historiallisesti tiensä EM-karsintojen kautta ensimmäiseen miesten kansainväliseen suurturnaukseen, ja naiset pelasivat EM-kisoissa viime vuonna. Tänä päivänä rekisteröityneitä suomalaisia jalkapalloilijoita on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Nämä saavutukset korostavat suomalaisen jalkapallon viime vuosien suurta kehitystä.

- Yhteistyöllä JPY:n kanssa voimme edistää suomalaisen jalkapallon kehitystä entisestään. Suomi on meille tärkeä markkina-alue, ja tämän uudistuneen kumppanuuden myötä olemme nyt askeleen lähempänä missiotamme – jalkapallounelmien toteuttamista, Sass korostaa.

Lue lisää Unisportista:

www.unisportstore.fi 
www.unisportstore.com