22.2.2019

JPY käynnisti Futsal-Liigan pukukoppivierailut

JPY on tänä talvena käynnistänyt pukukoppivierailut myös miesten Futsal-Liigassa.

JPY on jo pitkään vieraillut jalkapallon huippusarjojen kaikkien joukkueiden pukuhuoneissa. Talvella 2019 ohjelmaan otettiin myös miesten Futsal-Liiga.

- Ensinnäkin on hienoa, että olemme saanet aloitettua pukukoppivierailut nyt myös Futsal-Liigassa. Sarja on ottanut isoja harppauksia ammattimaisempaan suuntaan ja JPY haluaa olla mukana tukemassa tätä kehitystä ja tarjota jäsenetujaan myös futsalpelaajille, JPY:n yhteyspäällikkö Panu Autio kertoo.

- Pelaajayhdistyksen jäsenyys on yksi mahdollisuus osoittaa, että pelaaja suhtautuu ammattimaisesti omaan tekemiseen, Autio lisää.

Pelaajayhdistys haluaa pukukoppivierailuilla kuunnella pelaajien ääntä, olla läsnä pelaajien arjessa sekä kertoa omasta toiminnastaan sekä muista tärkeistä asioista.

- Vierailujen tavoitteena on ollut pelaajien kuunteleminen ja olemme käyneet keskustelut siitä, miten lajia voitaisiin Suomessa kehittää eteenpäin. Olemme myös esitelleet yhdistyksen toimintaa yleisesti. Jalkapallosta tuttuun tapaan olemme kouluttaneet pelaajia vedonlyöntisääntöihin ja ottelumanipulaation ehkäisyyn liittyen sekä jakaneet pelaajille Red Button –raportointityökalun, Autio sanoo.

JPY kasaa pukukoppivierailujen jälkeen Palloliitolle koosteen pelaajilta saamistaan palautteista ja kehitysideoista.