Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
3.6.2022

Markus Juhola ja Panu Autio palkittiin Respect-palkinnolla

Palloliiton Respect-palkintoa on jaettu vuodesta 2015 lähtien. Palkinto myönnetään pitkäjänteisestä työstä jalkapalloperheessä respect-hengen ja arvomaailman ollessa ohjaamassa toimintaa.

Helsingissä 2.6. vietetyssä Futsal- ja Respect-gaalassa palkittiin juuri päättyneen 2021-2022 futsalkauden menestyjiä sekä kiitettiin Respect-palkinnoilla jalkapallon ja futsalin eteen töitä tekeviä henkilöitä.

Arvostetulla Respect-palkinnolla palkittiin Jalkapallon Pelaajayhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Markus Juhola sekä nykyinen toiminnanjohtaja Panu Autio.

Juholan pitkä taival JPY:ssä päättyi alkuvuodesta 2022. Aution pitkä peliura futsalkentillä puolestaan päättyi nyt keväällä.

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtajana vuodesta 2003 vuoteen 2022 toiminut Markus Juhola on tehnyt valtavan työn sekä Pelaajayhdistyksen että ennen kaikkea pelaajien eteen. 

Panu Autio ei ole pelkästään eniten maaotteluita pelannut, Suomen kaikkien aikojen futsalpelaaja, vaan myös kaikkien aikojen futsal-lähettiläs.