Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
12.6.2017

Morelos Veikkausliigan kuukauden pelaaja

HJK:n Morelos on valittu Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Morelos. Toukokuussa Morelos teki kuusi maalia ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Hän oli joko maalintekijä tai syöttäjä yhtä maalia lukuun ottamatta kaikissa joukkueensa toukokuun maaleissa.

Morelos johtaa Veikkausliigan 2017 maalipörssiä yhdellätoista maalillaan. Morelos valittiin kuukauden pelaajaksi myös huhtikuussa.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan toukokuun valmentajaksi on valittu KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara. KuPS pelasi toukokuussa kuusi ottelua, joista tuloksena oli neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

Kuukauden joukkueessa on Morelosin lisäksi kolme muuta pelaajaa HJK:sta. IFK Mariehamn, KuPS ja VPS saivat kukin kaksi pelaajaa kuukauden joukkueeseen. Lisäksi joukkueeseen nimettiin yksi pelaaja SJK:sta.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein. Honkavaara palkitaan keskiviikkona 14.6. pelattavassa ottelussa KuPS – VPS ja Morelos palkitaan torstaina 15.6. pelattavassa ottelussa HJK – JJK.