Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
10.5.2018

Pelaajien tapaaminen - naisjalkapallon tulevaisuus ja mielikuvat

Oletko tyytyväinen naisjalkapallon ammattimaisuuteen, mielikuviin ja arvostukseen Suomessa? Mihin asioihin kaipaisit muutosta? Mitä pelaajat voivat tehdä henkilökohtaisella tasolla? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää sunnuntaina 27.5.2018 naisjalkapalloilijoille suunnatun tapaamisen Helsingissä Café Köketissä. Tervetulleita ovat Naisten Liigan ja Ykkösen pelaajat sekä kaikki muut aiheen omakseen kokevat pelaajat ja toimijat.

Rennon tapahtuman tarkoituksena on keskustella pelaajien arjesta ja perehtyä naisjalkapallon tulevaisuuden näkymiin. Tilaisuudessa ideoidaan myös konkreettisia työkaluja pelaajille naisjalkapallon imagon nostamiseksi. Huippukoripalloilija ja viestintäkonsultti Tiina Sten tulee Viestintäliigan edustajana sparrailemaan ja vetämään aiheeseen liittyvää työpajaa.

Alustava aikataulu:

Klo 12.00 Brunssi
Klo 13.00 Tilaisuuden avaussanat (Katarina Naumanen, JPY:n vpj)
Klo 13.10 Iso kuva ja FIFPro:n/Palloliiton kuulumiset
Klo 14.00 Tauko ja kahvit
Klo 14.30 Workshop - pelaajat ammattimaisen mielikuvan lähettiläinä (Tiina Sten)
Klo 17.00 Tilaisuuden päätös

+ Klo 17 --> jatkot ja yhteinen aktiviteetti (vahvistuu myöhemmin)!

Paikka: Cafe Köket, Aleksanterinkatu 28 / Unioninkatu 27, 00170 Helsinki

Matka- ja majoituskulut: Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvien pelaajien matkakulut korvataan ja myös yöpyminen järjestetään tarvittaessa. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mikäli tarvitset majoitusta.

RSVP: Sitovat ilmoittautumiset tälle tapahtumasivulle 11.5.2018 mennessä. Jos tarvitset majoitusta tai apua matkajärjestelyjen kanssa tai sinulla on erityisruokavalioita, käy ilmoittautumassa täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6R0rY50veIrcwojCC15G43cxoPkbhkU6u3c_4UuVZNT4R5g/viewform

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Panu Autio, yhteyspäällikkö
panu.autio@jpy.fi
040 702 2710