Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
10.3.2021

Tero Intala miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat äänestivät KaDyn Tero Intalan miesten Futsal-Liigan helmikuun kuukauden pelaajaksi.


Tero Intala. (Kuva: KaDyn pelikuvat)

Miesten Futsal-Liigassa KaDy keräsi helmikuun viidestä ottelustaan neljä voittoa ja yhden tappion tehden yhteensä 31 maalia. Tero Intalan tehot helmikuussa olivat 10 maalia ja 8 maalisyöttöä, joten hän oli mukana reilusti yli puolissa Dynamon maaleista.

Koko kaudella Intala on latonut 21 ottelussa huimat tehot 31 + 12, joilla hän on pistepörssin jaetulla kuudennella sijalla ja maalipörssin jaetulla nelossijalla.

- Valinta tuntuu hyvältä ja valintaa arvostaa varsinkin kun valinnan tekee muut pelaajat. Futsal-Liiga vaikuttaa tänä vuonna todella tasaiselta ja esimerkiksi kotiedusta playoffeihin käydään vielä kova taistelu. Tämä tekee hyvää liigalle, kun löytyy useita vahvoja joukkueita ja tälläkin kaudella on nähty useampaan otteeseen, että melkein kuka vaan voi voittaa kenet vaan hyvänä päivänä, Intala kertoo.

Intala on noussut myös futsalmaajoukkueen vakiokalustoon. Maaotteluita on kertynyt seitsemän; kuluvassa EM-karsinnassa hän on pelannut jopa ykkösketjussa. Aiemmin myös Akaa Futsalia ja PP-70:ä edustaneen Intalan ensimmäinen maali maajoukkuepaidassa syntyi Belgiassa tammikuussa EM-karsinnan avausottelussa.

-  Kyllähän maajoukkuetapahtumat lisää motivaatiota omaan touhuun. Nyt varsinkin kun maajoukkueella tärkeitä pelejä alla ja tulossa. Ja maajoukkueessa tempo kuitenkin kovempi mikä tuo tärkeää kokemusta liigaankin.