Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
6.3.2023

Tiia Juntikka äänestettiin naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet FTK-Tornion Tiia Juntikan helmikuun kuukauden pelaajaksi naisten Futsal-Liigassa.

Naisten Futsal-Liigassa FTK-Tornio on ollut yksi kevätkauden pirteimmistä joukkueista. Torniolaiset ovat saalistaneet nyt kuuteen viime otteluun viisi voittoa. Useimpien voittojen pääarkkitehtinä on ollut tuttu maalitykki Tiia Juntikka.

Helmikuun viiteen otteluun käsittämättömät tehopisteet 12+4 takoneen Juntikan valinta kuukauden pelaajaksi ei voinut tulla kenellekään yllätyksenä. Heikossa alkukaudessa kylvettiin siemen hyvälle loppukaudelle.

- Oli varmaan ihan hyvä käydä sarjan viimisenä, koska se viimestään herätti, että eihän tämä nyt näin voi mennä. Jokainen meni vähän itseensä, että nyt täytyy parantaa. Sitten se peli alkoi vaan kulkea, saatiin voitoista hirveästi lisää energiaa ja itseluottamusta pallolliseen pelaamiseen. Siksi on ollut kivaa kentällä niin itsellä kun koko joukkueellakin.

Juntikka näkee, että omakin tehovire on ennen kaikkea seurasta parantuneesta koko joukkueen esityksestä.

- Nuoret pelaajat ovat kasvaneet kauden mittaan ja kokeneemmat pelaajat on tuonut tarvittavaa kovuutta, varmuutta ja uskoa koko joukkueeseen. Hölmöjä virheitä ja ylipelaamista ollaan pystytty vähentämään ja itsekin tietysti sitten myös onnistunut pistämään palloa verkkooon. Jokainen on onnistunut omalla tontillaan riittävällä tasolla ja siksi ollaan pystytty voittamaan pelejä.

FTK-Tornion alkukausi antoi odottaa taistelua sarjapaikan puolesta, mutta kevätkauden hienot pelit ovat nostaneet joukkueen mukaan jopa pudotuspelitaistoon.

- Mielenkiintosia pelejä vielä tulossa, eikä auta, kun mennä vaan viikonloppu kerrallaan. Hoidetaan omat pelit ja katotaan sitten mihin riittää. Toivottavasti pelataan pleijareissa ja pystytään sieltäkin ottamaan isoja voittoja vielä, Juntikka valaa uskoa joukkueensa loppukauteen.