Jumbo image

Fysiikkakartoitus

Joukkueharjoittelun ulkopuolella pelaajilla on mahdollisuus satsata omaan fysiikkaansa. Erityisesti kausien välissä ja loukkaantumisten sattuessa omaan oikeanlaiseen fysiikkaharjoitteluun panostaminen voi olla kannattavaa. Säätelemällä kuormitusta oikein, omatoimista fysiikkaharjoittelua voi hyvin tehdä myös kauden aikana. 

JPY:n yhteistyökumppanin Sairaala NEO:n fysiikkakartoitus on kilpaurheilijoille tarkoitettu testimenetelmä, jonka avulla voidaan havaita vartalon puolieroja, lihasheikkouksia ja -kireyksiä. Kartoitus suoritetaan NEO Kuntoutuksen kokeneen fysioterapeutin valvonnassa, ja siitä annetaan kirjallinen palaute.

Kartoituksen jälkeen pelaajalla on mahdollisuus lähteä rakentamaan henkilökohtaista fysiikkaohjelmaa yhdessä räätälöidysti lukuisia NHL- ja NBA-pelaajia valmentaneen Marko Yrjövuoren johdolla. Kobe Bryantin henkilökohtaisena fysiikkavalmentajana tunnetuksi tullut Yrjövuori palasi vastikaan Suomeen ja toimii nykyisin mm. Sairaala NEO:n, Susijengin ja FC Interin fysiikkavalmennuksen apuna.  

Lue lisää NEO Performance -konseptista: http://www.sairaalaneo.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/neo-performance/ 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Panu Autio 
+358 40 702 2710
panu.autio@jpy.fi

Jalkapalloilijoilla on vahva jalkatyö. Heikkoutena on usein kuitenkin tukijalkana toimiva jalka, lantion pito ja keskivartalon kontrolli. Myös käsityöskentely on usein vielä vaiheessa. Kiinnittämällä huomiota näihin voidaan kehittää kokonaispakettia ja välttää ikäviä loukkaantumisia.

Marko Yrjövuori