Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
23.8.2019

Naisten jalkapallon tulevaisuus ja kaksoisuramallit

Oletko tyytyväinen naisjalkapallon ammattimaisuuteen ja arkeen Suomessa? Mihin asioihin kaipaisit muutosta? Miten pelaajan arki muodostuu, kun on treenattava ammattimaisesti, tultava taloudellisesti toimeen ja mietittävä samalla myös tulevaisuutta peliuran jälkeen? Nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja jakamaan ajatuksia muiden pelaajien kanssa!

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää yhteistyössä Palloliiton kanssa sunnuntaina 15.9.2019 naisjalkapalloilijoille suunnatun tapaamisen Helsingissä Allas Sea Poolin tiloissa. Tervetulleita ovat Naisten Liigan ja Ykkösen pelaajat sekä kaikki muut aiheen omakseen kokevat pelaajat ja toimijat.

Suomen maajoukkueessa pelannut Pelaajayhdistyksen hallituksen entinen jäsen ja nykyinen Palloliiton naisten jalkapallon kehityspäällikkö Heidi Pihlaja tulee alustamaan aiheesta liiton näkökulmasta. Samalla on hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan rakenteilla olevaan Naisten Liigan strategiaan. Jalkapallon Pelaajayhdistyksen PDM:n (Personal Development Manager) Aku Tervaniemen johdolla esitellään erilaisia kaksoisuramalleja ja sparraillaan pelaajia pohtimaan omia urasuunnitelmia.

Rennon tapahtuman tarkoituksena on verkostoitua pelaajien kesken, perehtyä naisjalkapallon tulevaisuuden näkymiin ja keskustella pelaajien arjesta. Tilaisuudessa ideoidaan myös konkreettisia työkaluja pelaajauran ja siviiluran yhdistämiseksi.

Alustava ohjelma:

Klo 11.00 Brunssi
Klo 12.00 Tilaisuuden avaussanat (Katarina Naumanen, JPY:n vpj)
Klo 12.15 Kehitysnäkymät naisten jalkapallossa ja Naisten Liigassa (Heidi Pihlaja, Palloliitto)
Klo 13.15 Tauko ja kahvit
Klo 13.45 Mikä on kaksoisura ja miten se liittyy JPY:n toimintaan? (Aku Tervaniemi, JPY)
Klo 14.00 JPY:n yhteistyöyritys Verisure esittäytyy
Klo 14.15 Paneeli ja workshop - kaksoisuramallit naisten jalkapallossa (Aku Tervaniemi, JPY)
Klo 15.00 Tilaisuuden päätös

Matka- ja majoituskulut: Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvien Pelaajayhdistyksen jäsenten matkakulut korvataan ja myös yöpyminen järjestetään tarvittaessa. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mikäli tarvitset majoitusta.

RSVP: Sitovat ilmoittautumiset tälle tapahtumasivulle 1.9.2019 mennessä. Jos tarvitset majoitusta tai apua matkajärjestelyjen kanssa tai sinulla on erityisruokavalioita, käy ilmoittautumassa täältä: https://forms.gle/5VkZeHFfsPRmMnTz8