Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
5.12.2019

Pelaajayhdistys ja Puolustusvoimien urheilukoulu yhteistyöhön

Puolustusvoimien urheilukoulu ja Jalkapallon Pelaajayhdistys tekevät jatkossa yhteistyötä, jonka tavoitteena on muun muassa tarjota lisää joukkueharjoituksia Urheilukoulussa asepalvelusta suorittaville pelaajille.

Jalkapallon Pelaajayhdistys tarjoaa jo tulevana talvena Puolustusvoimien urheilukoulun asepalvelusta suorittaville pelaajille mahdollisuuden osallistua sopimuksettomien pelaajien leirityksiin. Myös sopimuksen omaavat pelaajat voivat osallistua leirille. JPY antaa jatkossa myös uraohjausta liittyen kaksoisuraan Urheilukoulussa palveleville.

Puolustusvoimien urheilukoulussa asepalvelusta suorittavilla pelaajilla oli ensimmäinen mahdollisuus leiritykseen 2.-5.12.2019 Eerikkilässä, jolloin JPY järjesti ensimmäisen leirityksen. Mukana oli useampi pelaaja mukana Urheilukoulusta.

Puolustusvoimien urheilukoulussa yhdistetään vaativa sotilaskoulutus hyväkuntoisille asevelvollisille osaksi suunnitelmallista valmentautumista. Urheiluvalmennuksen tavoitteena on, että Urheilukoulussa palvelevat kykenevät jatkamaan nousujohteista urheilijanuraansa.

Jalkapallon Pelaajayhdistys pitää tärkeänä, että jalkapalloilijat ja muut huippu-urheilijat pystyvät jatkossakin suorittamaan varusmiespalveluksen optimaalisella tavalla. Tavoite on, että varusmiespalveluksen suorittaminen sujuisi joustavasti ja tukisi samalla urheilijan urapolkua.