Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
13.9.2017

JPY:n Workshop: Pukuhuoneet paremmiksi

Jalkapallon Pelaajayhdistys keräsi keskiviikkona ryhmän kasaan, joka mietti yhdessä miten joukkueiden pukuhuoneita voitaisiin parantaa jatkossa.

Ryhmään kuuluivat HIFK:n pelaaja Mika Väyrynen, Naisten Liigassa pelaavan Hongan valmentaja Sofia Lipponen, HJK:n huoltaja Tuomo Nissi, JPY:n yhteyspäällikkö Panu Autio sekä Palloliiton olosuhdepäällikkö Tero Auvinen.
 
Ryhmä kokoontui keskiviikkona Helsingissä Telia 5G Areenalla ja pohti yhdessä millaisilla keinoilla pelaajan arkea voitaisiin parantaa pukuhuoneiden osalta.
 
- Tämä on todella tärkeä asia, että näitä asioita mietitään. Meillä oli hienosti edustettuna Veikkausliiga, Naisten Liiga, futsal, valmennus ja huolto, joten saimme pohdittua asioita monesta eri näkökulmasta, Mika Väyrynen kertoi.
 
Väyrysen mukaan pukuhuoneet ovat asia, joista ei hirveästi puhuta, mutta niiden tärkeys on huomattava.
 
- Viihtyvyys ja se hyvän arjen luominen. Ne ovat tärkeitä asioita. Se on pelaajien työpaikka. Ja kun työpaikka on kunnossa, vaikuttaa se myös tuloksiin.
 
-Saimme pohdittua paljon hyviä ideoita. Seuraava steppi on sitten saada näitä ideoita eteenpäin toteutettaviksi, Väyrynen sanoi.