Jumbo image

Job4Player

JPY:n Job4Player-palvelun kautta pelaajat pääsevät kehittämään oman osaamisen tunnistamistaan, päivittämään CV:tään sekä hakemaan siviilitöitä.

Jalkapallouran aikana kertyy paljon osaamista, josta on hyötyä peliuran jälkeisessä työelämässä. JPY on kehittänyt yhteistyössä muiden Pohjoismaiden kanssa CV-pohjaa, joka tukee tämän osaamisen tunnistamista. Pelaajille räätälöity CV helpottaa urheilussa kertyneen kokemuksen esiin tuomista ja oman osaamisen myymistä työnantajille.  

Pelaajayhdistys kartoittaa jatkuvasti pelaajille sopivia työmahdollisuuksia ja sopivat ehdokkaat skannataan Job4Player CV-tietokannan avulla. Aloita valmistautuminen peliuran jälkeiseen aikaan ja täytä CV:si saman tien täältä kirjautumalla Omille sivuillesi.

 

Etsimme jatkuvasti yhteistyöverkostoistamme työpaikkoja pelaajille. Tavoitteena on löytää sopivia töitä, jotka soveltuvat tehtäväksi joustavasti peliuran ohessa tai vaihtoehtoisesti peliuran lopettaville pelaajille. Tämä on projekti, jossa on paljon potentiaalia ja haluamme tulevina vuosina kehittää sitä voimakkaasti.
Panu Autio, JPY:n yhteyspäällikkö 

Erittäin tärkeä työkalu pelaajille kohti sitä seuraavaa ammattilaisuraa. 
- Joachim Waltin, Norjan pelaajayhdistyksen NISO:n puheenjohtaja