Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
5.3.2024

24Rent ja JPY yhteistyöhön

24Rent ja Jalkapallon Pelaajayhdistys tekevät yhteistyötä tukeakseen pelaajien arkea.

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäsenet saavat 15 % alennuksen 24Rent-yhteiskäyttöpalvelun ladattaviin hybridi- ja sähköautoihin, sekä Toyota Corolla farmarihybridiautoihin.

24Rent-palvelun autot noudetaan aina sieltä missä auto sijaitsee ja palvelu on käytettävissä kellon ympäri. Auto otetaan käyttöön ja palautetaan kätevästi omalla puhelimella. Kaikki hoituu täysin digitaalisesti.

- Suomen suurimpana yhteiskäyttöautopalveluna haluamme olla tukemassa hienoa suomalaista jalkapallotyötä ja siksi tarjoamme JPY:n jäsenille pysyvän edun palveluumme, 24 Rentin viestintä- ja markkinointipäällikkö Ari Pietilä kertoo.

JPY:n Timi Lahti korostaa, että yhteistyön avulla pystytään parantamaan ja tukemaan pelaajien arkea.

- Pelaajilta on tullut kyselyitä tasaisin väliajoin, että voisiko kauttamme vuokrata auton tai saada jonkunlaista alennusta. Ja nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön Rent24 kanssa ja pystymme tarjoamaan jäsenillemme 15% alennuksen autojen lyhytaikaisesta vuokraamisesta.

Näin pääset vuokraamaan auton JPY:n jäsenenä
1. Lunasta etusi JPY:n jäsensivulta (kirjaudu täältä)
2. Ota auto käyttöösi ja palauta auto omalla puhelimella 24/7
3. Noin 1000 autoa käytettävissä yli 35 kaupungissa ympäri Suomea
4. Yhteiskäyttöautoja katujen varsilla, yleisillä parkkipaikoilla, parkkihalleissa, ostoskeskuksissa ja liikenteen solmukohdissa.