Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
5.1.2024

Miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja: Nelson Bello

Pelaajat ovat äänestäneet miesten Futsal-Liigan joulukuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi Vieska Futsalin Nelson Bellon.

Miesten Futsal-Liigassa ennätettiin joulukuun alussa ennen siirtymistä maajoukkuetauon kautta joulutauolle pelata enimmäkseen vain kaksi ottelua per joukkue. Vieska Futsalin Nelson Bello kirjautti pelaamissaan kahdessa ottelussa tehot 3+3, mikä oli vain jatkoa miehen koko kauden kovalle vireelle. Pelaamissaan kahdeksassa ottelussa venezuelalaiselle on kertynyt tehopisteet 11+9, mikä tuottaa sarjan parhaan piste per peli -keskiarvon 2,5 – sattumoisin myös Vieska Futsalissa pelaava maanmies Henry Gutierrez on mättänyt pisteitä täysin samalla keskiarvolla muutaman ottelun enemmän pelanneena.

- Olen tietysti tyytyväinen tuohon tilastoon, ja on hienoa, että jaan siinä kärkipaikkaa joukkuekaverini kanssa. Kauden ensimmäinen puolikas on ollut kaikilta todella hyvä, enkä ilman joukkuettani olisi pystynyt itsekään tähän. Pyrin luonnollisesti jatkamaan koko loppukauden parhaalla mahdollisella tasollani.

Vieska Futsal on kauden puolivälissä neljännellä sijalla vain kaksi pistettä sarjakärki Akaa Futsalia perässä. Asetelmat runkosarjan toiselle puoliskolle siirryttäessä ovat ylivieskalaisilla siis varsin mainiot.

- Menemme askel kerrallaan. Ensin keskitymme siihen, että olisimme runkosarjan päätteeksi ensimmäisiä, ja sitten lähdemme mestaruutta kohti. Meillä on hyvä joukkue, jolla on hyvät mahdollisuudet taistella mestaruudesta.

Bello saapui Suomeen hieman viime kauden alun jälkeen, ja hän on ollut viime kauden alusta lukien koko sarjan tehokkain pelaaja – hän on tykitellyt pelaamissaan 29 ottelussa messevät 41 maalia ja 32 syöttöpistettä. Hyvät otteet kentällä harvoin ovat mahdollisia, mikäli jokin mättää kentän ulkopuolella, mutta vaikka Ylivieskassa onkin tällä hetkellä noin 60 celsiusastetta kylmempää kuin Bellon synnyinkaupunki Mirandassa, maistuu venezuelalaiselle elämänmeno myös kylmässä pohjolassa.

- Kaikki tämä on kovan työn tulosta. Olen nauttinut ajastani Suomessa, joukkuetoverini sekä seurajohto ovat kohdelleet minua todella hyvin. Pidän todella maasta, ja olen tällä hetkellä hyvin onnellinen, Bello päättää.