Join The Players Union! Register from here.
16.2.2024

Naisten Ykkösen otteluohjelma julkistettu

Naisten Ykkönen pyörähtää käyntiin 6. huhtikuuta. Ensimmäinen täysi kierros on luvassa viikkoa myöhemmin.

Naisten Ykkösen kausi starttaa ONS:n ja EBK:n välisellä kohtaamisella lauantaina 6. huhtikuuta kello 13.00. Seuraavana viikonloppuna kautensa avaavat myös sarjan muut joukkueet.

Löydät otteluohjelman Palloliiton Tulospalvelusta >>

Runkosarjassa kymmenen joukkuetta pelaa kaksinkertaisen sarjan, jonka päätteeksi neljä parasta jatkavat yläloppusarjaan ja kuuden joukkueen kausi jatkuu alaloppusarjassa. Runkosarjassa saadut pisteet ja maalit seuraavat mukana jatkosarjoihin.

Naisten Ykkösen mestari nousee suoraan Subway Kansalliseen Liigaan kaudeksi 2025. Tänä vuonna sarjassa on erityisen suuret panokset. Naisten kaksi korkeinta sarjatasoa uudistuvat ensi vuonna Kansallinen-kokonaisuudeksi. Liigajoukkueiden määrä putoaa kahdeksaan ja Naisten Ykkönen muuttuu kymmenen joukkueen Kansalliseksi Ykköseksi.

Tämä vaikuttaa automaattisesti alkavan kauden putoamis- ja nousutaisteluihin. Subway Kansallisesta Liigasta putoaa suoraan kolme joukkuetta ja sama pätee myös Naisten Ykköseen. Alaloppusarjan kolme viimeistä pelaavat Naisten Kakkosta kaudella 2025.

Subway Kansallisesta Liigasta täksi kaudeksi Naisten Ykköseen putosivat TPS ja ONS. Naisten Kakkosesta nousivat puolestaan HJK Akatemia ja VJS.