7.8.2020

Roosa Ariyo Kansallisen Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

Tikkurilan Palloseuran hyökkääjä Roosa Ariyo on äänestetty pelaajien toimesta Kansallisen Liigan Heinäkuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

TiPS on aloittanut kautensa vahvasti. Seitsemästä pelistä vantaalaisjoukkue on saanut 17 pistettä, joilla se pitää hallussaan sarjan ykköspaikkaa. Roosa Ariyo on tehnyt alkukauden aikana kuusi maalia, joista neljä syntyi heinäkuussa.

- Meillä on taitava ja kunnianhimoinen joukkue, jossa on hyvä henki ja tekemisen kulttuuri. Uskon vahvasti, että kausi tulee myös jatkumaan vahvasti, maalitykki kertoo.

Heinäkuun lopussa Ariyo teki hattutempun vieraspelissä JyPKiä vastaan. Ottelun lopussa kuitenkin tuli kylmää vettä niskaan, kun Ariyo loukkaantui. Vamma pitää hänet sivussa koko loppukauden.

- Tämä vamma tuli ikävään saumaan. Nyt olen kuitenkin suunnannut katseet jo eteenpäin. Nyt ei auta muuta kuin tehdä näissä puitteissa kaikki se mitä pystyn, ja palaan kentille sitten entistä vahvempana, Ariyo sanoo.

Ariyo on pelannut aikaisemmin urallaan liigassa myös Hongassa. Ulkomailta on kokemusta Ruotsista ja USA:n yliopistosarjasta.

- Liiga on erittäin tasainen tänä vuonna. Joukkueet ovat pelanneet paljon ristiin koko ajan. Uskoisin, että loppukaudella kyllä riittää jännitystä, Ariyo viittaa tasaiseen sarjataulukkoon.
 

Kansallisen Liigan kuukauden pelaajat äänestävät aina pelaajat itse. Jokainen joukkue antaa äänen valitsemalleen pelaajalle (ei oman joukkueen pelaaja), ja eniten ääniä saanut nimetään Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.