Join The Players Union! Register from here.
16.11.2023

Tukea pelaajien arkeen: Pelaajapörssi ja sopimuksettomien pelaajien leiri

JPY järjestää tulevana talvena jälleen sopimuksettomien pelaajien leirin, johon voi ilmoittautua mukaan Pelaajapörssiin liittyneet sopimuksettomat pelaajat.

Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä.

Pelaajapörssi on JPY:n ylläpitämä paikka, jossa sopimuksettomat pelaajat pääsevät esille ja voivat tarjota osaamistaan joukkueille. Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä.

Talvisin JPY kokoaa aina talvisin Pelaajapörssin pohjalta sopimuksettomien pelaajien joukkueen ja leirityksen aikana pelaajat pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan sekä kehittämään itseään laadukkassa ympäristössä. Tulevana talvena leirit järjestetään Eerikkilässä 16.-19.1.2024 ja 23.-26.1.2024.

Jos olet sopimuksettomana, käy päivittämässä Oma sivusi ja urheilijaprofiilisi kirjautumalla Omille sivuille. Omilta sivuilta pääset lisäämään itsesi Pelaajapörssiin.

Viime talven sopimuksettomien pelaajien leiritys keräsi jälleen kiitosta pelaajilta.

- JPY:n leirit olivat minulle todella positiivinen yllätys. Hyvät valmentajat, hyviä pelaajia ja kaikki oli hoidettu todella hyvin, että pystyimme keskittymään vain jalkapalloon. Oli tosi kiva, että ympärillä oli pelaajia, jotka olivat samassa tilanteessa. Siitä sai myös hyvää vertaistukea, Sakari Tukiainen kertoi viime talven leirin jälkeen.