Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
23.1.2022

Tytti Mikkola naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Naisten Futsal-Liigan joulukuun kuukauden pelaajaksi äänestettiin pelaajien toimesta HIFK:n Tytti Mikkola.

Naisten kuukauden pelaajaksi valittiin Naisten Futsal-Liigassa toisena olevan Helsingin IFK:n maalivahti Tytti Mikkola. HIFK on päästänyt tällä kaudella 12 pelaamassaan ottelussa yhteensä vain 10 maalia, ja tästä suuri kunnia menee juuri Mikkolalle. Saldona on jo kuusi nollapeliä, vaikka ollaan vasta tammikuussa. 

- Tuntuu tietysti erityisen hienolta tulla valituksi, kun valinnan takana ovat muut pelaajat. Hyvillä mielin tässä kaikin puolin lähdetään kohti kevään pelejä. Tähän asti kausi on sujunut joukkueellamme tosi hyvin, mutta uskon, että parhaat pelit ovat vielä edessäpäin!

Joulukuun kruunasi upea 0-4 -vierasvoitto Porista, jossa sarjakärki MuSaFutsal kaatui helsinkiläisten tiiviin puolustuksen myötä, ja tietysti Mikkolan upeiden torjuntojen siivittämänä. Pelaaja uhkuu peli-iloa kun kauden tärkeimmät pelit vähitellen lähestyvät.

- Viimeisen parin vuoden aikana olen saanut paljon vastuuta ja peliaikaa, mikä on tuonut lisää itsevarmuutta pelaamiseen. Olen saanut pelata vapaammin omilla vahvuuksillani sekä löytänyt aiemmin kadoksissa olleen peli-ilon uudestaan ja sitä kautta myös kehittynyt pelaajana, Mikkola avaa taustoja hyviin otteisiinsa.

Tämä peli-ilon löytyminen on tuonut paitsi mainetekoja Naisten Futsal-Liigassa, myös kutsun maajoukkueen mukaan. Näihin kahteen asiaan tiivistyvätkin Mikkolan tulevaisuuden tavoitteet futsalkentillä.

- Osaava valmennus HIFK:ssa on tuonut uusia näkökulmia ja työkaluja oman pelaamisen kehittämiseen. Tulevien vuosien tavoitteena on pelata mahdollisimman hyvin oman seurajoukkueen kanssa sekä saada peliminuutteja myös maajoukkuessa.