Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
Jumbo image

Opiskelu peliuran ohessa

JPY tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset jalkapalloilijat voisivat mahdollisimman kivuttomasti hakeutua opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti peliuran jälkeen. Kaikissa näissä oppilaitoksissa on huomioitu se, että pelikausi vie runsaasti aikaa harjoituksineen ja peleineen.

Opinto-ohjelmat perustuvatkin normaalien opintojen lisäksi usein etätyöskentelyyn sekä muuhun omatoimiseen opiskeluun. Opintoja pystyy usein suorittamaan etänä ja opintoihin pääsee myös käsiksi ilman raskaita pääsykoelukemisia. Myös avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opintojen kautta pääset aloittamaan sinua kiinnostavat opinnot omaan tahtiisi. 

  • Vierumäki liikunnanohjaajan tutkinto - haku 31.7.2024 mennessä
  • Urheilijasta valmentajaksi - haku kevät 2025
  • Haaga-Helia, jalkapalloilijan opintopolku - haku päättyy 12.8.2024 mennessä
  • UEFA C+B Huippupelaajille - haku julkaistaan myöhemmin

Kaipaatko sparrausta opintoihin liittyen? Ota yhteyttä!

Aku Tervaniemi
Player Development Manager

+358 40 049 6093
aku.tervaniemi(a)jpy.fi

Mahdollisuus opiskella jalkapallon ohella omalla ajalla auttoi ymmärtämään jalkapalloa bisneksenä. Koulutus innosti valmistelemaan jalkapallouran jälkeisiä vuosia. Opiskeluaika oli antoisaa, koska minulle annettiin vastuu ja vapaus saada opintoja suoritettua. Olen onnellinen ja ylpeä saamastani Bachelor of Sport Management -tutkinnosta ja uskon sen mahdollistavan innostavan työuran tulevaisuudessa.

Mikael Forssell