Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
Jumbo image

JPY alumni

JPY pyrkii tukemaan myös jalkapalloilijoiden uranjälkeistä elämää.

Tarkoituksena on lisätä entisten pelaajien mahdollisuuksia kouluttautua, työllistyä ja saada muita kiinnostavia oven avauksia keskeisten, jalkapallon parissa toimivien tahojen kautta. Job4Player -toiminnan ja yhteistyökumppaniverkostomme kautta autamme nykyisten ja entisten pelaajien rekrytointia yritysmaailmaan. Samalla haluamme helpottaa pelaajien siirtymistä jalkapallouran jälkeiseen työelämään.

Lisäksi jalkapalloalumnin avulla edistetään entisten jalkapalloilijoiden mahdollisuutta ylläpitää uran aikana solmittuja ystävyyssuhteita ja parantaa eri jalkapallosukupolvien välistä yhteenkuuluvuutta. Entisille pelaajille järjestetään turnauksia ja tapahtumia, joissa pääsee näkemään vanhoja pelikavereita. Edellinen JPY Old Stars -tapahtuma järjestettiin Tampereella 8.9.2018.

Jalkapallon pelaajayhdistyksen hallitus on esittänyt tavoitteeksi koota yhteen kaikki entiset jalkapalloilijat jalkapallouran jälkeen, osoittaakseen arvostusta ja kunnioitusta. JPY:n alumnijäseneksi voidaan ottaa henkilö, joka sivutoimenaan tai päätoimenaan on pelannut jalkapalloa, mutta jonka aktiiviura on päättynyt. Alumnijäseneksi voi liittyä tästä linkistä.

JPY:n kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö ja/tai oikeushenkilö, joka haluaa aatteellisesti ja taloudellisesti tukea yhdistyksen tarkoituksen mukaista toimintaa yhdistyksen toimintamuotojen kautta. Kannatusjäseneksi voi hakea vapaamuotoisen hakemuksen kautta. Hakemus on osoitettava JPY:n hallitukselle ja lähetettävä osoitteeseen markus@jpy.fi.

JPY:n kunniajäseneksi voidaan hyväksyä jalkapalloilun saralla muutoin ansioitunut henkilö tai yhdistyksen hyväksi toiminut henkilö. Kunniajäsenet kutsuu yhdistyksen kokous eikä kunniajäsenyyttä voi erikseen yksityisesti hakea. 

Alumni-, kunnia- ja kannatusjäseniltä ei peritä liittymis- tai jäsenmaksua, perustuen JPY:n sääntöihin.