9.10.2018

Vastaa kyselyyn – PREACT-hanke selvittää syrjintää ja häirintää

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa on käynnistynyt 3-vuotinen tutkimushanke nimeltä PREACT.

PREACT-hankkeessa on tarkoitus tutkia kiusaamista ja muuta syrjintää (mikä sisältää myös sukupuoleen perustuvan ja seksuaalisen häirinnän) nimettömän kyselyn avulla kaikissa Suomen lajiliitoissa ja seuroissa sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen, sarjatasoon tai lajiin katsomatta.

Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa toivomme (kilpa)urheilijoiden, harrasteliikkujien, valmentajien ja ohjaajien vastaavan nimettömänä kyselyyn, joka antaa hankkeelle tietoa kuluvan vuoden aikana itse koetusta tai liikuntaympäristössä havaitusta kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä sekä syrjinnän koetuista seurauksista.

PREACT- hankkeella on Jyväskylän eettisen toimikunnan puolto. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi tai ruotsiksi. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Jyväskylän yliopisto ja johtaa urheilupsykologi, liikuntatieteilijä Marja Kokkonen (marja.kokkonen@jyu.fi; 050 – 3829 335), joka antaa sinulle mielellään tästä kyselystä tai koko tutkimushankkeesta lisätietoja.

Kyselyt ovat vastattavissa nimettömästi pe 2.11.2018 saakka.

Pääset vastaamaan URHEILIJOILLE JA LIIKUNNAN HARRASTAJILLE tarkoitettuun kyselyyn suomeksi tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/ABB4EB4061AC3AD3

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTARE OCH MOTIONÄRER på svenska:
https://link.webropolsurveys.com/S/7751598F2EBF95D9

URHEILUVALMENTAJIEN JA OHJAAJIEN kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/S/BDD1BA2F764D2113

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTSTRÄNARE OCH INSTRUKTÖRER på svenska:
https://link.webropolsurveys.com/S/3E8F09E3C6BB77FC