Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
8.5.2024

Iiris Holmström Naisten Ykkösen kuukauden pelaaja

HJK Akatemian Iiris Holmström on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen huhtikuun pelaajaksi. Valinnan suorittivat pelaajat itse.

Holmström aloitti kauden räväkästi HJK Akatemian mukana, kun hän viimeisteli huhtikuun kolmessa ottelussa viisi maalia. Samalla hän auttoi joukkueensa kahteen voittoon.

- Kyllä tämä vähän yllätyksenä tuli, Holmström toteaa valinnastaan.

- Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen saanut tehtyä maaleja ja muutenkin pelit ovat menneet hyvin, Holmström jatkaa.

Ennen tätä kautta Holmström edusti kasvattajaseuraansa Puotinkylän Valttia, mutta siirtyi täksi kaudeksi HJK:n riveihin.

- Täällä oli entuudestaan tuttuja kavereita ja olen kuullut seurasta hyvää. Tämä tuntui parhaalta vaihtoehdolta, hän avaa siirtonsa taustoja.

Holmström paukutti viime kaudella Kakkosessa 22 maalia ja maalitahti on jatkunut tällä kaudella, vaikka sarjataso on pykälän kovempi. Talvella tehty työ on kantanut hedelmää.

- Harjoituskausi meni ihan hyvin ja se sama on jatkunut nyt kaudella. En ole asettanut itselleni mitään maalitavoitteita, mutta toivottavasti niitä tulee mahdollisimman monta.

Holmströmin jatkaessa maalivirettään hän saanee näyttömahdollisuuden myös ykkösjoukkueen mukana Kansallisessa Liigassa. Hän on käynyt jo haistelemassa edustuksen tunnelmaa.

- Uskon mahdollisuuksiin päästä pelaamaan myös edustusjoukkueessa. Olen jo päässyt treenaamaan heidän kanssaan ja päässyt mukaan kokoonpanoon.

Tulevaisuuden suhteen vuonna 2006 syntynyt hyökkääjälupaus etenee maltilla.

- Menen kausi kerrallaan, ja jos kaikki menee hyvin, niin saa nähdä mihin tässä vielä päätyy, Holmström miettii.