31.10.2019

Off-seasonille apua fysiikkaharjoitteluun

Ilman sopimusta olevat pelaajat joutuvat usein harjoittelemaan ja valmistautumaan kauteen tai testijaksoihin yksin.

JPY järjestää myös tulevana talvena sopimuksettomien pelaajien leirityksiä. Ajankohdista ja ilmoittautumisista on tulossa lisätietoa marraskuun alussa.

JPY tarjoaa sopimuksettomille pelaajille myös Pelaajapörssin. Lue lisää täältä

JPY:n kautta on nyt myös mahdollisuus osallistua Suomen ensimmäiseen jalkapalloilijoille räätälöityyn fysiikkaharjoittelu –verkkovalmennukseen. Pelaajayhdistyksen jäsenille hinta on vain 49€ (norm.159€). (Viime Jäsenkirjeessä jaettuna Jäsenetu-koodi, jolla saa alennuksen)

Valmennuksesta vastaavat Anton Matinlauri (Strength and Conditioning Coach, Ahtletic Trainer, HJK Edustusjoukkueen fysiikkavalmentaja) sekä Marko Kuoppasalmi (Fysioterapeutti & Personal Trainer Kuntokompassi PT studio omistaja / Perustaja).

Lue lisää ohjelmasta täältä

Ohjelman avulla pelaajat pystyvät ylläpitämään ja kehittämään omia fyysisiä ominaisuuksia.

- Tästä jäi todella hyvä fiilis. Viime vuonna olin ilman sopimusta ja aloitin joulukuun alussa tämän ohjelman. Tuntui siltä, että monet fyysiset ominaisuudet kehittyivät ja olin sitten valmiimpi testijaksoihin ja tulevaan kauteen, Antti-Ville Räisänen kertoo.

Räisäsen pelasi menneen kauden MP:ssa isossa roolissa, kun mikkeliläisjoukkue nousi Ykköseen.

- Helmikuussa olin vielä mukana JPY:n sopimuksettomien pelaajien leirillä. Se sopi hyvin tämän säännöllisen fysiikkaohjelman kylkeen, 21-vuotias keskikenttäpelaaja pohtii.

AC Kajaanissa Ykköstä viime kauden pelannut Topi Järvinen oli viime vuonna mukana myös fysiikkaharjoittelu-verkkovalmennuksessa.

- Tästä oli valtavasti hyötyä ja ajattelin kyllä tänä vuonna jatkaa, Järvinen toteaa.

- Isoin hyöty oli se, että sain sellaisen selkeän aikataulun ja rytmin siihen, että milloin tehdään vaikka maksimivoimaa ja milloin intrevallia. Se helpotti paljon arkea, kun sai näihin tukea ja apua, Järvinen lisää.