Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
1.3.2021

JPY Webinaari: Opiskelu urheilun ohessa

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää webinaarin, jossa käydään läpi opiskelua urheilun ohessa ja maaliskuun loppupuolella olevaa korkeakoulujen yhteishakua.

Oletko miettinyt opiskelujen aloittamista jalkapallourasi ohella? Onko urasi jo päättynyt ja ajattelit hakea yhteishaussa opiskelemaan? Vai opiskeletko tällä hetkellä ja olet kiinnostunut kuulemaan kanssapelaajien kokemuksia ja vinkkejä heidän opinnoistaan? Yhteishakuun ei siis tarvitse valmistautua yksin, eikä mahdollisiin kysymyksiin tarvitse hakea vastauksia ilman apua. 

Webinaaritilaisuus järjestetään tiistaina 9.3.2021 klo 19.30-21.00. Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista. Osallistujille lähetetään linkki ennen tilaisuutta. Tervetulleita ovat kaikki jalkapalloilijat sekä myös muiden lajien urheilijat. Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu oheisella ilmoittautumislomakkeella. 

Webinaarin asiantuntijavieraana toimii opinto-ohjaaja Tero Vornanen, jolla on myös kokemusta urheilijoiden ohjaamisesta opintojen ja uran eri vaiheissa. Vornanen on myös toiminut jalkapallon parissa useissa eri rooleissa: pelaajana, valmennuksessa sekä myös aktiivisena seuratoimijana. Vornanen esittelee suomalaista koulutusjärjestelmää ja maaliskuun korkeakoulujen yhteishakua. 

Tilaisuudessa ääneen pääsevät myös nykyiset ja entiset pelaajat. Katarina Naumanen (FC Honka) kertoo omista opinnoistaan Aalto-yliopistossa, ja kuinka tutkinto-opiskelun voi yhdistää jalkapallouraan. Entinen jalkapalloilija Antti Okkonen avaa omaa polkuaan Jyväskylän avoimen yliopiston kautta Lapin yliopiston tutkinto-opiskelijaksi.

Rennon tilaisuuden tarkoituksena on esitellä pelaajille suomalaista koulutusjärjestelmää ja antaa vinkkejä pelaamisen ja opintojen yhdistämiseen. Tilaisuudessa pääsee halutessaan jakamaan omia kokemuksia ja ajatuksia menneistä tai käynnissä olevista opinnoista tai myös tulevaisuuden tavoitteista.  

Ilmoittaudu tapahtumaan oheisen lomakkeen/Linkin kautta, viimeistään maanantaina 8.3.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Lisätiedot:
Aku Tervaniemi
Player Development Manager  
aku.tervaniemi@jpy.fi 
040 049 6093