Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
13.7.2021

ONS:n Sarjanoja naisten Ykkösen kuukauden pelaaja

ONS:n hyökkääjä Inka Sarjanoja on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen kesäkuun kuukauden pelaajaksi. 

Sarjanoja on ollut vahvassa maalivireessä tällä kaudella johtaen maalipörssiä tehtyään 11 maalia. Kesäkuun ainoassa ONS:n ottelussa Sarjanoja oli tehopelaajana iskien hattutempun TuWen verkkoon 5-1-voitossa. 

- Valinta tuntuu hyvältä. Tuli vähän yllätyksenä, mutta kivana sellaisena, Sarjanoja kertoo valinnastaan. 

17-vuotias Sarjanoja osoitti jo viime kaudella potentiaaliaan tehtyään kymmenessä ottelussa kymmenen maalia. Maalivire on jatkunut myös tällä kaudella, sillä osumia on syntynyt jo 11. Hän on onnistunut maalinteossa yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa peleissä. 

- Minulla on selkeä rooli joukkueessa ja muut ovat pelanneet minulle hyviä paikkoja. Aina paikkoja on tietenkin enemmänkin, mutta olen kehittynyt viimeistelyssä. 

- Omaan kauteeni olen ollut suhteellisen tyytyväinen. Maaleja on jo enemmän kuin viime kaudella ja maaleista tulee hyvä fiilis. 

Naisten Ykkönen on erittäin tasainen tällä kaudella ja nousijakandidaatteja on useita. ONS on sarjassa viidentenä viisi pistettä kärkijoukkue Pallo-Iiroja perässä, mutta myös yhden ottelun vähemmän pelanneena. 

- Tavoite on hakea nousua ONS:n kanssa ja meillä on siihen vielä hyvät mahdollisuudet. Kausi on lähtenyt joukkueelta ihan hyvin käyntiin. Meillä on paljon hyviä yksilöitä ja hyvä joukkuehenki. Vaikka meillä on nuori joukkue, niin joukkueesta löytyy itseluottamusta, Sarjanoja kehuu joukkuetta. 

Sarjanoja pitää Ykköstä kokonaisuudessa hyvänä sarjana kehittyä kohti isompia ympyröitä. 

- Tämä on ainakin itselleni hyvä paikka kehittyä pelaajana. Ykkösessä saa kovia pelejä, Sarjanoja miettii.