Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.9.2023

Alma Forsten naisten Ykkösen kuukauden pelaaja

JyPK:n Alma Forsten on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen elokuun pelaajaksi.

Elokuun aikana JyPK pelasi viisi ottelua voittaen niistä neljä ja pelaten kerran tasan. Forsten iski otteluissa yhteensä seitsemän maalia. Samalla hän nosti kauden maalimääränsä kymmeneen.

- Kivalta tuntuu, että muutkin ovat huomanneet hyvät pelini. Täytyy olla kiitollinen, Forsten kiitteli kuultuaan valinnasta.

Viime kaudella Forsten viimeisteli koko kauden aikana neljä maalia. Alkukauden otteluissa syntyi kolme osumaa ennen kuin korkki aukesi toden teolla elokuussa. Nousseesta maalimäärästään hän kiittelee joukkueen roolia.

- Kehityksen takana on varmasti monia syitä. Elokuu oli meiltä koko joukkueena hyvä kuukausi ja siinä on helppo myös itse loistaa, Forsten antoi tunnustusta joukkuekavereilleen.

JyPK on hallinnut tämän kauden Naisten Ykköstä tasaisen vahvalla suorittamisellaan. Se johtaa yläloppusarjaa seitsemän pisteen erolla, kun viisi kierrosta on jäljellä. Jyväskyläläisjoukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan.

- Meillä on tasainen joukkue ja olemme treenanneet laadukkaasti. Meillä on hyvä joukkue ja olemme pelanneet hyvän kauden ja on hyviä pelikavereita ympärillä.