Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.1.2023

Annika Peippo naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

FC Halikon Annika Peippo on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan joulukuun kuukauden pelaajaksi.

Naisten kuukauden pelaajaksi valittiin FC Halikkoa edustava Annika Peippo. Salossa pelataan hienoa kautta, sillä joukkue on joulutauolla sarjataulukokossa mukavasti kuudentena. Ennen taukoa Halikko voitti neljä ottelua peräjälkeen.

Peippo itse kirjasi joulukuun kolmeen peliin tehopisteet 5+1, kruununa hattutemppu Pirkkalassa PJK:n vieraana.

- Olen tosi yllättynyt, että minut on valittu kuukauden pelaajaksi. Tämä tuo varmasti minulle lisää itsevarmuutta ja motivaatiota. Vaikka alkukausi onkin lähtenyt hyvin käyntiin, niin haluan kehittyä vielä pelaajana paremmaksi, Peippo kertoo.

Joukkueen menestys on ollut kohtalaisen hyvää, mutta yllätyksenä tai sattumalta voitot eivät ole tulleet.

- Viime kauden lopusta asti on ollut varmaa, että tavoitteena tälle kaudelle on playoff-paikka. Sitä varten ollaan treenattu lujaa ja otettu opiksi treeneistä ja peleistä. Nyt ollaan pystytty joukkueena toteuttamaan niitä asioita, joita on treenattu jo pitkään ja saatu tuotua niitä pelikentille.

Peipolla on tiedossa myös keinot, joilla hyvä vire pidetään yllä kevättä kohden.

- Voittojen ja hyvien pelien kautta huomaa, että kopissa kaikilla on hyvä meininki ja joukkuehenki on mennyt vielä eteenpäin. Tämä vaikuttaa myös varmasti kentällä positiivisesti. Nyt pitää vain saada peleihin tietynlainen tasaisuus, jotta suorittaminen on samalla tasolla pelistä toiseen. Uskon, että meillä on keväällä mahdollisuudet mihin vaan, kunhan se oma hyvä taso pysyy, Peippo päättää.