21.2.2019

Jalkapallon Pelaajayhdistys ja Matelaituri yhteistyöhön

Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ja Matelaituri pelaavat jatkossa samassa joukkueessa. Yhteistyön ansiosta kaikki JPY-jäsenet pääsevät nauttimaan yerba mate -superfoodista omin jäseneduin.

Jalkapallon Pelaajayhdistys eli JPY on pelaajien oma yhdistys, jonka missiona on olla pelin ja pelaajan puolella.

Visiomme on, että JPY on luotettava pelaajien aseman edistäjä ja jalkapalloperheen edelläkävijä.

Tärkeimmät arvomme ovat:
Yhteisöllisyys
Luotettavuus
Kansainvälisyys
Yhdenvertaisuus

Meillä Matelaiturilla ollaan ylpeitä siitä, että saamme olla omalta osaltamme tukemassa JPY:n missiota, visiota ja jakamassa heidän arvomaailmaansa. Mites muka? No näin se menee.

JPY ja Matelaituri tekivät diilin. Me olemme yhdessä pelin ja pelaajien puolella tarjoamalla pelaajayhdistyksen jäsenille yerba mate -superfoodia ja tarvittavia välineitä käyttöön, jotta pelaajat voisivat yhä paremmin. Yerba maten vitamiinit, kivennäisaineet ja antioksidantit ovat tervetullut osa urheilijan ravintoympyrää.

Tämä tukee myös JPY-visiota edelläkävijyydestä. JPY näyttää tietä ja tarjoaa ensimmäisenä järjestönä Suomessa jäsenilleen hyvinvointia yerba maten muodossa.

Entä JPY:n arvot? Yerba mate -kulttuuri jos mikä on yhteisöllistä toimintaa. Etelä-Amerikassa maten juominen on rituaali, jossa kupin ääreen istahtavat ystävät ja tutut. Tähänä liittyy olennaisesti myös luotettavuus. Yhteisen mate tee -hetken jakaminen on luottamuksen ja ystävyyden osoitus.

Kolmas JPY:n arvo, kansainvälisyys, sopii sekin yhteen kanssamme. Menetpä Instagramiin tai vaikkapa Twitteriin, niin näet tuhansia kuvia ympäri maailman ihmisistä, jotka ovat jakaneet yerba mate -hetkensä koko maailman ihasteltavaksi. Neljäntenä yhdenvertaisuus. Kaikki ovat yhdenvertaisia niin kentällä kuin sen ulkopuolella - myös matekupin ääressä.

- Meille yhteistyö JPY:n kanssa on yllä mainituista syistä erittäin looginen kumppanuus. Urheilu, liikunta ja hyvinvointi ovat meille sydäntä lähellä ja haluamme omalta osaltamme auttaa suomalaisia voimaan paremmin - fyysisesti ja henkisesti. Jalkapallo on lajina lähellä yerba mate -kulttuuria. Monet maailman huippupelaajatkin juovat matea säännöllisesti, joten hienoa että se alkaa olla futareiden juttu Suomessakin, Antti Pohja Matelaiturilta sanoo.

- Pohdimme Pelaajayhdistyksessä jatkuvasti, miten voisimme isoilla ja pienillä teoilla parantaa pelaajan arkea. Tavoitteeseen istuu mainosti se, että voimme jatkossa tarjota pelaajille yhteisöllisiä, rentouttavia hetkiä terveellisen mate-kupin ääressä. Tulemme jakamaa kaikille joukkueille Matelaiturin paketin vuoden 2019 pukukoppikierroksen yhteydessä. Yhteistyömme kautta suomalaiseen jalkapallokulttuuriin saadaan sopivasti eteläamerikkalaista lämpöä ja makuvivahteita. Olen vakuuttunut, että pitkällä tähtäimellä vaikutukset tulevat näkymään myös pelikentillä, Panu Autio JPY:stä kertoo.