Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
10.2.2023

Jenni Huttunen naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

HIFK Futsalin Jenni Huttunen on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi.

Naisten Futsal-Liigassa Helsinkin IFK on löytänyt kauden edetessä tuloksellisesti erittäin kovan vireen. Viimeiseen yhdeksään peliin mahtuu kahdeksan voittoa, ja joukkue on noussut ainakin väliaikaisesti sarjassa jo toiseksi hiukan nihkeän alkukauden jälkeen. Yksi nousun pääarkkitehdeista on ehdottomasti Jenni Huttunen, joka iski tammikuun viiteen peliin komeat tehopisteet 8+1. Valinta kuukauden pelaajaksi tuli silti naiselle itselleen yllätyksenä.

- Kun sain viestin valinnasta, en meinannut uskoa lukeneeni viestiä oikein. Olo on edelleen todella otettu ja tulee ikuisesti olemaan! Valinta lämmittää sydäntäni, Huttunen kertoo iloisena.

Huttunen, 19, joutui kesällä 2021 polvileikkaukseen, minkä takia koko futsalkausi 2021-2022 jäi välistä. Tuona aikana kylvettiin kuitenkin menestyksen siemeniä jatkoon.

- Siinä pystyi katsomaan ja analysoimaan paljon pelejä, ja sitä kautta taas kehittymään paremmaksi. Koen, että taktiset ja henkiset ominaisuuteni ovat kehittyneet eniten tässä viimeisen vuoden tai parin aikana.

Tämän kauden tehopisteet Huttusella kirjataan tällä hetkellä lukemiin 12+2. Tahti on siis kovenemaan päin, ja maaliahne pelaaja tulee tuottamaan paljon hankaluuksia vastustajille kevätkaudella, jos kehitys jatkuu nähdyn kaltaisena.

- Koen, että 1vs1 -haastot kuuluvat vahvuuksiini, mutta niihin pitää vielä tuoda paljon monipuolisuutta ja määrätietoisuutta. Tavoitteeni on kehittyä jossain osa-alueessa joka viikko ja nauttia pelaamisesta. IFK tarjoaa kehittymiseen erittäin hyvät mahdollisuudet.

Sekä pelaaja itse, että helsinkiläisjoukkue ovat valmiita pitkään kevääseen.

- Meillä on mennyt viime aikoina hyvin ja ollaan saatu sairastuvalta pelaajia takaisin kuntoon, mikä on mahtavaa. Kevättä kohti lähdetään nälkäisin mielin parantamaan sekä omia että yhteisiä kehityskohteitamme, Huttunen päättää.