Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
12.4.2021

Joukkueurheilu tuo vahvuuksia työelämään

Eezy United on Jalkapallon Pelaajayhdistyksen yhteistyökumppani, jonka kautta pelaajilla on mahdollisuus hakea töitä jo aktiiviuran aikana sekä aktiiviuran jälkeen.Eezy United on henkilöstöalan yritys, jonka kautta pelaajilla on mahdollisuus hakea töitä jo aktiiviuran aikana sekä aktiiviuran jälkeen. Erilaisten osa-aikaisten työmahdollisuuksien avulla pelaajat voivat hankkia arvokasta työkokemusta ja verkostoja jo urheilu-uran aikana.

Vera Saastamoinen on yksi jalkapalloilijoista, joka on työllistynyt Eezy Unitedin kautta.  Saastamoinen aloitti työt NENT Groupilla Controllerina.

- 21-vuotiaaksi saakka pelasin todella aktiivisesti ja ammattimaisesti jalkapalloa, jonka jälkeen olen hieman himmaillut. Pelaaminen on sen jälkeen jatkunut ammattimaisesti, mutta työt kulkevat nyt mukana. Nent Groupilla urheilun ja työn yhdistäminen sujuu erinomaisesti ilman stressiä, varsinkin kun nyt olemme etänä. Koen, että täällä joustetaan hyvin tarvittaessa, kunhan tietenkin hoitaa omat työt hyvin, Saastamoinen kertoo Eezy Unitedille.

Työ on sujunut hyvin ja Saastamoinen kokee oman työkokemuksen lisäksi pärjäävän työssään hyvin urheilun kautta saatujen ominaisuuksien avulla. 

- Yleisesti tiimityöskentely on sellainen vahvuus, mitä joukkueurheilun kautta olen saanut. Heittäytymiskyky, uusiin muutoksiin sopeutuminen, paineensietokyky, sekä tietty asenne ja draivi tehdä töitä ovat myös hyviä ominaisuuksia työelämässä. 

Saastamoinen päätyi NENT Groupille jalkapallon pelaajayhdistykseltä tulleen sähköpostin kautta, jossa kerrottiin Eezy Unitedin etsivän asiakkaalle controlleria. 

- Sähköpostin nähtyä laitoin hakemuksen, kun itselläni oli sopivaa työkokemusta ja paikka vaikutti mielenkiintoiselta. Onnekseni tästä syntyi todella hyvä matchi, ja pääsin aloittamaan työt NENT Groupilla.

Saastamoinen pelasi kaudella 2020 Kansallista Liigaa PK-35 Vantaan riveissä. Aikaisemmin hyökkääjä on pelannut mm. Hongassa ja HJK:ssa.