Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
28.4.2020

JPY yhteistyöhön Eezy Unitedin kanssa

Jalkapallon Pelaajayhdistys yhdessä Eezy Unitedin ja Palloliiton kanssa auttaa jalkapalloilijoita työelämän unelmien kanssa.

Eezy United on henkilöstöalan yritys, jonka kautta pelaajilla on mahdollisuus hakea töitä jo aktiiviuran aikana sekä aktiiviuran jälkeen. Erilaisten osa-aikaisten työmahdollisuuksien avulla pelaajat voivat hankkia arvokasta työkokemusta ja verkostoja jo urheilu-uran aikana.

Idea Eezy Unitedista syntyi, kun entiset urheilijat Antti-Jussi Niemi ja Jarkko Ruutu jäivät pohtimaan nykyisten ja entisten aktiiviurheilijoiden työllistymisen haasteita.

- Lähipiirissämme huomattiin, että uran jälkeinen työllistyminen ei ole aina helppoa, vaikka kyseessä on motivoituneet ja määrätietoiset ihmiset, Antti-Jussi Niemi taustoittaa ideaa.

- Pohdimme myös tarvetta palvelulle, jossa pystyisi helposti yhdistämään aktiivisen urheilu-uran ja työn. Urheilijat ovat äärimmäisen tavoitteellisia ja luotettavia, heidän osaamisestaan hyötyy mikä tahansa yritys. Uskomme, että parhaat työntekijät tulevat urheilun parista välittämättä urheilulajista tai tasosta.

- Yhteistyön tavoitteena on tukea pelaajia yhä kokonaisvaltaisemmin. Jalkapallo ja huippu-urheilu yleisesti tuo sellaisia taitoja ja kokemusta, josta on varmasti hyötyä myös työelämässä, kertoo JPY:n Aku Tervaniemi.

Eezy Unitedin kotisivut