Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
6.6.2024

Laura Linnala Naisten Ykkösen toukokuun pelaaja 

TPS:n hyökkääjä Laura Linnala on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen toukokuun pelaajaksi.

TPS jatkaa ainoana Ykkösen joukkueena tappioitta ja on vahvasti mukana kärkitaistelussa. Linnala auttoi joukkuettaan toukokuussa muun muassa neljällä maalilla, kun TPS tilastoi kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.

- Olen kyllä tosi yllättynyt, mutta samalla todella kiitollinen. Kausi on mennyt jopa paremmin kuin osasin odottaa. Yllättynyt ja kiitollinen olo, Linnala iloitsi valinnasta kuultuaan. 

- Alkukausi on mennyt myös joukkueen osalta aika hyvin, kun vielä ei ole yhtään tappiota, mutta kyllä pari tasapeliä aika tappiolta tuntuivat. Ihan positiivinen alkukausi tähän mennessä, Linnala käy alkukautta läpi. 

Viime kaudella Linnala osui Kansallisessa Liigassa tolppien väliin kolmasti ja tänä vuonna Ykkösessä maalihanat ovat auenneet urakalla, sillä osumia on syntynyt jo yhdeksän. Se on yhtä monta kuin edellisellä Ykkösen kaudella yhteensä.

- Sen kun tietäisi miksi maaleja on tullut näin paljon tänä vuonna. Sain suht ehjän pre-seasonin ja pääsin aloittamaan kauden hyvässä kunnossa. Olemme joukkueena sisäistäneet uutta pelitapaa ja sitä kautta on tullut paikkoja ja maaleja, Linnala kiittelee.

TPS putosi viime kauden päätteeksi takaisin Ykköseen ja joukkueen selkeänä tavoitteena on nousta takaisin pääsarjaan.

- Nousu on meidän päätavoitteemme. Jos jatkamme näin ja voitamme pelejä, niin se on ihan mahdollista. 

Ykkönen on alkanut kokonaisuudessaan mielenkiintoisissa merkeissä, kun usea joukkue on taistelemassa kärkisijoista. Linnala uskoo ratkaisujen menevän loppuun saakka.

- On ollut yllätys kuinka tasainen Ykkönen on ollut tänä vuonna. Viiden kärjessä tilanne saattaa heittelehtiä vielä paljon. Ainakin top3 tulee olemaan tosi tasainen.