Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
6.6.2024

Lotta Kalske Kansallisen Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet HJK:n Lotta Kalskeen Kansallisen Liigan toukokuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

Kalske on ollut HJK:ssa isossa roolissa, kun helsinkiläiset ovat aloittaneet kautensa seitsemällä voitolla. Toukokuussa HJK:n meno oli hurjaa, kun se voitti kaikki viisi otteluaan maalierolla 14-1. Kalske iski osumista viisi.

- Hienot fiilikset ja täytyy olla kiitollinen joukkueelle ja äänestäjille. On ollut hyvä kausi tähän mennessä, 18-vuotias pelaaja iloitsee.

Kalskeen mukaan joukkueen peli on tällä hetkellä hyvin uomissaan, joka näkyy myös tulostaululla.

- Olemme puolustaneet koko kauden vahvasti ja olemme pystyneet luomaan maalipaikkoja. Nyt olemme pelanneet koko joukkueena tehokkaasti.

HJK lähti monien papereissa kauteen ykkössuosikkina eikä joukkueen vahva kausi ole ollut Kalskeelle yllätys.

- Meillä oli hyvä harjoituskausi ja teimme kovaa duunia, joten siinä mielessä se ei ole niin suuri yllätys. Ehkä yksilötasolla olen hieman yllättynyt miten hyvin itselläni on mennyt.

Kalske on löytänyt hyvän yhteyden Lilli Halttusen ja Jenna Topran kanssa ja samalla jälki on ollut tehokasta. Onnistumisten kierre on tuonut mukanaan lisää onnistumisia.

- Kaikki pelaavat omilla vahvuuksillaan ja on itsevarmempi olo, kun tulee onnistumisia. Ne antavat aina enemmän itseluottamusta. Kiva, että muutkin ovat huomanneet, että pelit ovat menneet hyvin. Sen eteen on tehty kovaa duunia.

Kalske on luottavainen, että HJK:n vire kantaa aina mestaruuteen saakka.

- Meillä on laaja joukkue, mikä on täynnä hyviä pelaajia ja saamme penkiltäkin aina hyvää energiaa. Uskon, että pystymme jatkamaan tällä samalla tasolla jatkossakin.