Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
12.2.2023

Miika Hosio miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet GFT:n Miika Hosion miesten Futsal-Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi.

Miesten Futsal-Liigassa espoolaisen GFT:n kausi on ollut tähän asti hieno ja joukkueen tahtipuikkoa on heilutellut konkari, maajoukkuetähti Miika "Maagi" Hosio.

- Tämähän tuli yllätyksenä! Isyysloma näköjään toiminut, on päässyt myös paremmin treenaamaan, niin onnistumisia tullut kentällä!

Hosio kiittelee liigakavereitaan palkinnostaan.

- Tottakai tämä merkitsee paljon ja hieno kunnianosoitus. Iso kiitos myös omille pelikavereille ja valmennukselle että oma tekeminen on näkynyt kentällä. Tammikuu ollaan pelattu hyvin, mutta vielä on pelissä parannettavaa!

GFT:n riveissä kävi jonkinmoinen sukupolvenvaihdos kun Panu Aution vanavedessä muutama muukin konkari lopetti pelaamisen liigatasolla.

- Viime kauden jälkeen tosiaan moni kokenut pelaaja jätti liigakentät, mutta meillä on nuori ja nälkäinen jengi, jolla mennään pitkälle tänä vuonna! Selkeä pelitapa on löytynyt ja kaikki ovat päässeet siihen kiinni. GFT:llä on tavoitteena mestaruus, toki pelit kovenee ja kaikkien täytyy vielä nostaa tasoa, jotta mestaruus tulee Espooseen!

Suomi pelaa maaottelut ensin Romaniassa vieraspelinä ja sitten tavoitteena on täyttää Vantaan Energia-areena ääriään myöten kun Suomi kohtaa kotona Tanskan 8.3.2023 pelattavassa pelissä.

- Tärkeät maaottelut tulossa, kannattaa tulla katsomaan huippufutsalia, toivottelee Hosio kaikki tervetulleeksi peleihin. - Tällä hetkellä maajoukkueessa on paljon pelaajia ulkomailla ja heitä näkee Suomessa vain maajoukkuepaidassa, eli tulkaa kaikki paikan päälle kannustamaan Suomi voittoon!