Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.3.2023

Nelson Bello äänestetty miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaajaksi

Pelaajat ovat äänestäneet Vieska Futsalin Nelson Bellon miesten Futsal-Liigan helmikuun kuukauden pelaajaksi.

Miesten Futsal-Liigassa palkinnon saa jälleen Vieska Futsalin Nelson Bello. Bello valittiin pelaajien äänestyksessä kuukauden pelaajaksi jo joulukuussa tällä kaudella.

Bello ahdistelee jo "yleensä" runkosarjan pistepörssin voittavan Arber Istrefin lukemia pisteissä. Tehopisteitä on kertynyt 25 + 20, viimeiset runkosarjan kierrokset ratkovat pistepörssin kuninkuuden näiden kahden välillä FC Kemin Anass Nasserin hengittässä niskaan. Bellon aisapari Henry Gutierrez on tilastoissa sijalla 17 viidellätoista maalilla, aika usein on Bellon syöttö löytänyt juuri maanmiehensä maalilta.

- Nelson on iloinen ja nauravainen tyyppi, jolta kentällä löytyy kuitenkin sitä kuuluisaa "tappajan vaistoa".  Pistepörssiä katsomalla käy nopeasti selväksi, että Nelson on hyökkäyspäässä todella vaarallinen pelaaja. Hän on erinomainen 1v1-tilanteissa niin kasvot, kuin selkäkin vastustajan maalia kohti, ja pystyy luomaan maalintekotilaisuuksia itselleen ja muille ketä tahansa vastaan, kertoo Vieska Futsalin Juho Väinälä pelikaveristaan.

Arttu Seikkula liittyi Liikunnan Riemusta Vieska Futsalin joukkueeseen samoja aikoja kun tälle kaudelle tullut Nelson Bello.

- Nelson on ollut iso lisä meidän muutenkin vahvaan joukkueeseen. Nelson tuo joukkueeseen paljon taitoa ja hyökkäysvoimaa. Nelson pystyy ratkaisemaan tiukkoja pelejä omalla yksilötaidolla meidän hyväksi johon harva liigassa pystyy.

- Nelsonilla on monia vahvuuksia hyökkäyspelissä kun hän pystyy pelaamaan sekä pivottina että laidassa, mutta hänen parhaimpia vahvuuksia on se miten hän suojaa palloa pivottina ja pystyy siitä joko itse laukomaan tai tekemään muille paikkoja, kehuu Seikkula pelikaveriaan.